Trænerkabale er gået op i Fjends

Sparkær, Mønsted og Stoholm IF har i år samarbejdet om drengeholdene for U13, U14 og U15, og nu er trænerkabalen for den kommende sæson gået op. Her er det U15-holdet i de hvide trøjer, der er i kamp. Foto: H. P. Johansen

Trænerkabale er gået op i Fjends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparkær IF, Mønsted IF og Stoholm IF har nu fået trænerkabalen for klubbernes fælles drengehold på årgangene U13, U14 og U15 til at gå op.

Sparkær/Mønsted/Stoholm: Der vil også i det nye år være tilbud om at spille fodbold på de fælles hold for årgangene U13, U14 og U15 hos Mønsted IF, Stoholm IF og Sparkær IF.

De tre klubber har siden foråret samarbejdet om drengeholdene på de tre årgange, men i begyndelsen af november kom tilbuddet i fare. De tre trænere for holdene meddelte nemlig hver for sig, at de stopper ved årets udgang, og dermed stod man i en "yderst alvorlig situation", som de tre formænd for ungdomsfodbolden hos klubberne udtrykte det i et fælles opslag på Facebook.

Siden er der arbejdet med at få trænerkabalen til at falde på plads, og efter et møde mandag aften er det nu sikkert, at tilbuddet til de omkring 45 drenge på de tre årgange også vil være der til januar. Det fortæller formanden for Fodbold ungdom hos Sparkær IF, Hans Peter Johansen, der sammen fodboldformændene Anders Jakobsen fra Stoholm og Knud Aage Mikkelsen fra Mønsted i sin tid konstaterede, at man kunne ende med at stå uden et tilbud til drengene, hvis ikke det kunne lade sig gøre at finde nye trænere.

Godt julebudskab

Og det lykkedes altså.

- Vi har nu to trænere på plads til hver af holdene, så selvom der mangler små detaljer, tør vi godt love, at der er et tilbud til de drenge. Og det er vi utroligt glade for. Det ville have været forfærdeligt, at vi ikke at kunne fortsætte med de hold, og det er vigtigt for os at få det gode budskab ud til alle her inden jul, så spillerne også ved det, og at der ikke er usikkerhed omkring det hen over vinteren, siger Hans Peter Johansen.

I starten af januar mødes de tre klubber med de respektive trænere for at planlægge sæsonen, og straks derefter vil der komme info om træningsstart, træningstider og andre praktiske oplysninger, oplyser de tre klubber i et opslag på Facebook mandag aften. Her fremgår det også, at man som udgangspunkt forventer at kunne stille 11-mands hold i både U13, U14 og U15.

Mønsted IF og Sparkær IF har længe samarbejdet om årgangene, og i foråret er Stoholm IF så også kommet med. I praksis betyder det, at holdene træner og spiller kamp på skift på de respektive hjemmebaner.

Trænerkabale er gået op i Fjends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce