Tyrkiet-charter fra Karup

Ved at bestille en charterrejse med Spies fra Karup kan man blandt andet komme til pulserende Antalya, hvor der også er dejlige strande i gåafstand. Foto: Spies

Tyrkiet-charter fra Karup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spies flyver næste sommer seks gange feriegæster fra Midtjyllands Lufthavn til Antalya i Tyrkiet.

Karup: Midtjyllands Lufthavn ved Karup får næste sommer også charterrejser til Tyrkiet at byde på - ud over dem til Grækenland, som henholdsvis Apollo Rejser og Bravo Tours lancerede i forgangne sommer.

Det er Spies, der ifølge egne oplysninger er landets største rejsearrangør, som sommeren 2018 tilbyder at flyve fra Karup-lufthavnen til det tyrkiske Antalya, hvor Alanya, Side og Belek er blandt de populære feriemål.

I en pressemeddelelse oplyser Spies, at der i 2018-sæsonen bliver seks afgange fra Midtjyllands Lufthavn, hvilket betyder, at i alt 1272 gæster kan komme med, hvis flyene bliver fyldt op. 17. juni er der for første gang afgang fra Karup mod Tyrkiet.

Spies bebuder at ville flyve med en ny Airbus 321 med 212 læderstole fra danske Thomas Cook Airlines.

Lufthavnen ved Karup, der nu hedder Midtjyllands Lufthavn, får næste sommer charterrejse-afgange til både Grækenland og Tyrkiet. Arkivfoto: Morten Dueholm
Lufthavnen ved Karup, der nu hedder Midtjyllands Lufthavn, får næste sommer charterrejse-afgange til både Grækenland og Tyrkiet. Arkivfoto: Morten Dueholm

Små lufthavne

- Vi synes ikke, at midtjyderne skal nøjes med charterafgange til blot Grækenland. Derfor kommer vi med et prisbilligt alternativ, nemlig Tyrkiet med hoteller af høj standard og mange med det eftertragtede all inclusive-koncept, fortæller produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

Køber man en rejse med det første Spies-fly, er det eksempelvis muligt at få en uge med hotel i Alanya for 2999 kroner. En familie med to voksne og to børn kan komme afsted for 9996 kroner, oplyser produktchefen.

Når Spies også begynder at anvende Midtjyllands Lufthavn, har rejseselskabet afgange fra i alt seks danske lufthavne, og ifølge kommunikationschef Torben Andersen har man gode erfaringer med at flyve fra mindre lufthavne som den på Bornholm og den ved Odense.

- Vi ved, at kort afstand til "ens egen" lufthavn har stor betydning, siger han.

Gratis parkering

Lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen, Midtjyllands Lufthavn, er ikke overraskende godt tilpas med, at Spies til sommer vil flyve fra hans lufthavn:

- Det glæder os, at Spies som landsdækkende kvalitetsrejsearrangør også har set det store potentiale i vores centralt beliggende lufthavn, siger han.

Midtjyllands Lufthavn - tidligere Karup Lufthavn - anvendes mest af forretningsfolk og andre professionelt rejsende til og fra København og derfra eventuelt videre ude i verden. Men i sommeren 2017 blev den midtjyske lufthavn altså også - efter 20 års pause - igen afrejsested for charterture.

Lufthavnen ved Karup slår blandt andet på, at den har gratis parkering - ikke uvæsentligt, hvis man skal afsted en uge eller to. Mange værdsætter også at kunne komme afsted til tiden, og her har Midtjyllands Lufthavn papir på at være en af verdens mest punktlige lufthavne.

Tyrkiet-charter fra Karup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce