Venstre inviterer til udviklingsmøde i Skals

Udviklingen af Skals og områdets øvrige byer skal diskuteres på Venstre-mødet onsdag aften. Arkivfoto: Niels-Chr. Jönsson

Venstre inviterer til udviklingsmøde i Skals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnehave, plejehjem, seniorboliger og meget andet står på dagsordenen, når Venstre i Skals og omegn holder borgermøde onsdag aften.

Skals: Der står blandt andet placeringen af ny børnehave, nyt plejehjem og eventuelt et nyt lægehus i Skals på programmet, når Skals og Omegns Venstre inviterer til et udviklingsmøde i Skals Hallen onsdag den 14. marts klokken 19.

Venstre i hele Viborg Kommune har planer om løbende at holde den slags møder i lokalområderne, og det er første gang, at Venstre i Skals inviterer til et møde af denne type. En stribe af partiets byrådsmedlemmer, Allan Clifford Christensen, Anders Korsbæk Jensen, Michael Nøhr og Åse Kubel Høeg, vil være med og svare på spørgsmål, og det er også tanken, at de skal have input fra mødedeltagerne.

- Vi håber, at kommunalpolitikerne kan få noget med hjem, siger Poul Kristiansen fra Venstre-foreningen.

På mødet vil der også blive givet en orientering om Fjordklynge-samarbejdet ved Tina Dahl fra Skals, og Henrik Christiansen fra varmeværket vil fortælle om planerne om, at fjernvarmeforbrugerne skal forsynes med varme fra biogas-anlægget i Lynderup.

Ud over placeringen af børnehave, plejehjem og lægehus bliver der også mulighed for at høre om det nye rensningsanlæg, som er under planlægning, om mulighederne for udstykning af grunde i Skals, Låstrup og Ulbjerg, om seniorboliger og andre boformer og generelt om nye tiltag i de enkelte byer i området.

Venstre inviterer til udviklingsmøde i Skals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce