- Vi prøver hele tiden at forbedre os og gøre vores bedste

Oliver Thychosen og resten af Viborg FF's offensiv har endnu ikke formået at score i foråret. Foto: Morten Pedersen

- Vi prøver hele tiden at forbedre os og gøre vores bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriber Morten Beck ser ingen problemer hos Viborg FF på trods af en mager begyndelse på foråret. En anden af de offensive kræfter, Oliver Thychosen, forstår tilhængernes frustationer over nederlagene til Næstved og Hvidovre, men han garanterer, at spillerne prøver at gøre deres bedste.

Viborg: Det er onsdag formiddag, og Viborg FF er i gang med træningen, som foregår på kunstgræs. Der bliver spillet på stor bane, og holdet med de grønne overtrækstrøjer er i angreb. Det indeholder mange af de spillere, som sandsynligvis kan se frem til en startplads mod Fremad Amager på søndag - blandt andre anfører Jeppe Grønning, som er den eneste, der træner i shorts i det kolde regnvejr.

Oliver Thychosen modtager bolden i venstre side. Han dribler på tværs og når over i den modsatte side af feltet, inden han vender på en tallerken og sender en aflevering ind i panden på Morten Beck, der omgivet af tre mand header bolden i nettet bag målmand Can Dursun.

- Hvor er det klogt lavet, råber Morten Beck rosende til Oliver Thychosen, mens Can Dursun skælder og smælder over forsvarsspillernes uopmærksomhed.

Aktionen indeholder noget af det, som Viborg FF har manglet i de to første forårskampe i 1. division. Timing, præcision og målfarlighed.

På søndag skal Viborg FF også spille på kunstgræs - på den nye bane i Sundby Idrætspark - og måske bliver det Morten Back, som sparker eller header Viborg FF ud af den aktuelle målkrise. I hvert fald skal der lukkes et hul i angrebet, for Andreas Albers har karantæne mod Fremad Amager efter sit røde kort mod Hvidovre.

- Det er en mulighed, og jeg kan godt lide muligheder, så det er bare om at vise, at jeg er klar. Vi har mange kort at spille, og vi skal have vendt det til vores styrke, at vi har en bred trup, sagde Morten Beck efter onsdagens træning.

Morten Beck var ikke på banen mod hverken Næstved eller Hvidovre, og han spillede heller ikke i mandagens reserveholdskamp mod Randers FC. Fraværet mandag var udelukkende trænerens beslutning, for Morten Beck var klar.

- Jeg har det rigtig godt fysisk. Jeg kan bevæge mig frit, og jeg kan løbe frit, sagde Morten Beck.

Morten Beck kan være manden, som skal afløse karantæneramte Andreas Albers helt i front, når VFF møder Fremad Amager. Foto: Morten Pedersen
Morten Beck kan være manden, som skal afløse karantæneramte Andreas Albers helt i front, når VFF møder Fremad Amager. Foto: Morten Pedersen

Ingen vil gøre det dårligt

Kritikken er haglet ned over Viborg FF efter nederlagene på henholdsvis 0-1 mod Næstved og 0-2 mod Hvidovre. Forspringet på fire point til Silkeborg er ædt op, og flere hold er kommet tættere på bagfra.

Morten Beck mener imidlertid ikke, at Viborg FF er i problemer.

- Jeg ser ikke problemer. Vi skal bare fortsætte med at forsøge at få heldet over på vores side. Vi skaber chancerne, har rigtig mange indlæg og har i det hele taget mange af de ting, som vi havde i efteråret, hvor det gik rigtig godt. Vi skal ville det nok til at få vendt situationen, og den vilje ser jeg hver dag på træningsbanen, sagde Morten Beck.

Én af de spillere, som har være en del af Viborg FF's offensive i de første to kampe, er Oliver Thychosen. Han mener, at Viborg FF sagtens kunne have scoret mod både Næstved og Hvidovre, men nogle gange kan det være svært at få hul på målbylden i fodbold, og sådan en periode er Viborg FF inde i nu.

- Det har selvfølgelig været hårdt efter kampene, fordi vi havde håbet på en anden start, men vi må jagte videre, og vi skal helst have tre point, når vi i den næste kamp møder Fremad Amager, sagde Oliver Thychosen.

- Jeg kan godt forstå, at folk kan være frustreret over vores start. Vi har fået nul point, og det hele er igen blevet tæt i tabellen, men sådan er 1. division. Der er ingen af vores, spillere, som går på banen uden at ville det nok eller for at gøre det dårligt. Vi prøver hele tiden på at forbedre os og gøre vores bedste. Det fik vi ikke vist mod Hvidovre, og det er selvfølgelig vores ansvar, men der var jo også et andet hold på banen, sagde Oliver Thychosen.

Kan det være forventningspresset, som tynger jer? Der er jo forventninger om, at I rykker op.

- Der kan jeg kun tale for mig selv. Jeg tænker ikke over det, for mit spil bygger på, at jeg ikke skal være bange for at lave fejl. Ellers lykkes jeg ikke med noget. Så jeg vil stadig prøve at udfordre. Mod Hvidovre var vi bare ikke dygtige nok på dagen, og hvis jeg havde svaret på hvorfor, ville jeg nok være træner i stedet for spiller, sagde Oliver Thychosen.

- Vi prøver hele tiden at forbedre os og gøre vores bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce