15 år i træk med tæsk i Kasernehallen

Fredag den 9. februar holder Viborg Atlet Klub boksestævne i Kasernehallen, hvor mindst tyve boksere skal i aktion. Foto: Morten Pedersen

15 år i træk med tæsk i Kasernehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag den 9. februar holder Viborg Atlet Klub boksestævne i Kasernehallen for 15. år i træk, og ifølge formanden Peter Skovgaard bliver stævnet bedre og bedre.

Viborg: Hårdtslående boksere, tilskueres tilråb og bloddryppende næser er helt sikkert at finde på fredag i Kasernehallen, hvor Viborg Atlet Klub - også kendt som Viborg Bokseklub - holder det årlige boksestævne.

- Det er 15. år i træk, at der er boksestævne i Viborg, og det er blevet bedre og bedre med tiden. Der er også flere tilskuere nu, og i år håber vi på mellem 350-400. Så er vi meget tilfredse, siger formand for Viborg Bokseklub Peter Skovgaard.

Til stævnet kommer der boksere fra det meste af Jylland, og der bliver mindst udkæmpet ti kampe i ringen.

- Vi regner med ti kampe, men håber, at vi kan stable to mere på benene. Vi satser på at kunne stille hele den ene ringside med lokale boksere. Der er syv lokale boksere tilmeldt lige nu - både ungdomsboksere og voksne boksere - hvoraf flere er jyske mestre, siger Peter Skovgaard.

Stævnet bliver i år afholdt uden kvindekampe, da to af de lokale bokserne ikke når at blive kampklare, og den sidste hårdtslående kvinde er ude at rejse.

Sebastian Storgaard startede til boksning for fire år siden og er nu et stort talent. Foto: Peter Skovgaard
Sebastian Storgaard startede til boksning for fire år siden og er nu et stort talent. Foto: Peter Skovgaard

Lokale boksere

Viborg Bokseklub har selv syv lokale fightere med til stævnet fordelt på de forskellige vægtklasser, hvor flere af dem har vundet stævner i det nye år.

Formanden fortæller, at det er svært at sige, hvilken kamp, der bliver aftenenes hovedkamp, men en af de unge viborgensere, 15-årige Sebastian Storgaard, er bestemt en bokser, der er værd at holde øje med.

- Han er en af de rigtig dygtige unge boksere. Han startede helt grøn nede hos os for fire år siden, og så har han bare kørt derudaf siden. Han har vundet både Hancook Box Cup, Vestjysk Boks Cup og Viking Boks Cup, fortæller han om det 15-årige talent, der bokser i vægtklassen 75 kilo.

Og forventningerne er da også høje hos formanden, der selv er med til at arrangere stævnet.

- Der er rigtig mange gode boksere med i år. Og vi ser altid meget frem til stævnet og efter at have planlagt det de sidste fire måneder, så er det nærmest ligesom juleaften for os. Vi glæder os rigtig meget, siger Peter Skovgaard.

15 år i træk med tæsk i Kasernehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce