Aalestrup drager nordpå som kæmpe underdog

Aalestrup IF-træneren har ikke de store forventninger om at hive to point med hjem fra Nordjylland, når hans hold søndag møder Vestbjerg IF. Arkivfoto: Preben Madsen

Aalestrup drager nordpå som kæmpe underdog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aalestrup forventer svær kamp på udebane mod Vestbjerg IF.

3. division, herrer: - At kalde det en gratis kamp lyder lidt forkert, men vi kommer i hvert fald derop som kæmpe underdogs, der egentlig kun kan overraske.

Sådan siger Aalestrup IF-træner Jesper Olesen om søndagens kamp mod rækkens nummer to, Vestbjerg IF.

Holdet fra Aalestrup kommer ellers med en frisk sejr i bagagen fra den seneste kamp mod bundproppen Aalborg KFUM, men ifølge træneren bliver det en særdeles svær kamp søndag - både fordi Vestbjerg IF har et stærkt hold, men også fordi Aalestrup IF tager nordpå med en lettere amputeret trup.

Fire spillere sidder nemlig ude med skader, og en enkelt, Morten Olesen, er stoppet, fordi han er flyttet til Tyskland med sin kæreste, der har fået kontrakt i en fodboldklub.

- Det bliver en rigtig svær opgave, men tidligere har vi jo præsteret fint i underdog-rollen, siger Jesper Olesen om den kommende kamp.

Da Aalestrup IF sidst mødte Vestbjerg, gik det imidlertid ikke særlig godt. Her fik Olesens tropper en lussing på 20-33, og der er også meget, der skal gøres bedre i de to holds andet møde søndag.

- Det er næsten det hele, der skal forbedres i forhold til, hvordan vi spillede hjemme imod dem, siger træneren.

Kampen begynder søndag eftermiddag klokken 14.45 i Vestbjerghallen.

Aalestrup drager nordpå som kæmpe underdog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce