Alt skal lykkes for Stoholm mod suverænt tophold

Stoholms trængte herrehold kommer på en ualmindelig vanskelig opgave mod TMS Ringsted. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Alt skal lykkes for Stoholm mod suverænt tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stoholm kommer på en noget nær umulig opgave mod 1. divisions suveræne førerhold.

1. division, herrer: Stoholms håndboldherrer ligger næstsidst i 1. division med blot syv point. TMS Ringsted fører rækken med 32 point og har et forspring på otte point ned til rækkens nummer to.

Matematikken taler sit tydelige sprog inden lørdagens kamp i Stoholm.

Hjemmeholdet står foran en særdeles vanskelig opgave mod Christian Dalmoses tropper fra Ringsted.

- Vi har også selv talt om, hvordan vi finder troen på, at vi kan få noget ud af den kamp. 1. division har tidligere vist, at alle kan slå alle, men vi er ikke naive. Det er en kamp, hvor vi skal ramme lidt over vores almindelige niveau samtidig med, at Ringsted måske skal underpræstere lidt, hvis vi skal have noget med, siger Stoholms træner Allan Kjær, der betegner TMS Ringsted som et hold, der er klar til ligaen.

- Men vi har talt det igennem, og vi er enige om, at vi går ind til kampen med en tro på, at vi kan drille dem, siger han.

Stoholm-træneren mener ikke, at det er nok at udpege et eller to spillemæssige punkter, som skal lykkes, hvis Stoholm skal drille topholdet.

- Det er det hele, der skal lykkes. Først og fremmest den defensive base med en god målmand, men alt skal jo lykkes, hvis vi skal have point, siger træneren.

Sæsonen nærmer sig så småt sin slutfase. Og med fem point op til redning, så begynder der efterhånden at tegne sig et billede af, at Stoholm må en tur ned i 2. division igen.

- Det ser da sort ud, og vi skal snart til at have point, hvis vi skal redde os. Vi har kun syv point, og vi skal nok have seks-syv point yderligere, hvis vi skal redde os. Så det ser svært ud. Men jeg synes egentlig, at vi har bibeholdt et godt humør blandt drengene på trods af det, og det er vigtigt, at det er der, siger træneren.

Alt skal lykkes for Stoholm mod suverænt tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce