Angriber sprudlede på sin gamle hjemmebane: Vi er et klart bedre hold

Mikkel Agger dannede sammen med Andreas Albers en giftig angrebsduo for VFF mod Thisted FC. Arkivfoto: Morten Pedersen

Angriber sprudlede på sin gamle hjemmebane: Vi er et klart bedre hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Agger har høj status i Thisted FC, men søndag var han hård ved sin tidligere klub. Et mål og én assist blev det til for VFF-angriberen.

Thisted: - Lover du mig, at du kommer tilbage?

En håbefuld Thisted FC-fan var henne ved Viborg FF-angriber Mikkel Agger kort efter dommerens slutfløjt, da topholdet havde slået bundholdet med 4-0 på Sparekassen Thy Arena.

I Thisted længes de tilbage til tiden, hvor Agger bombede for Thisted FC. Nu laver han mål for Viborg FF. Søndag blev det til et af slagsen plus en fin assist til angrebskollega Andreas Albers.

Efter opgøret var Agger et stort smil, mens han gik rundt og trykkede hænder med gamle holdkammerater.

- Nej, det er ikke planen at komme tilbage til Thisted lige pt., men nu må vi se, hvad der sker, sagde en grinende Mikkel Agger, som under søndagens opgør mødte ekstra tændte tidligere medspillere og spydige kommentarer fra hjemmeholdets fans.

- Sådan er det, og det er en del af gamet. Jeg er glad for de mennesker, som er heroppe i Thisted, og jeg ved også, at der er en masse mennesker, som er glade for mig. Så selvfølgelig var det specielt at skulle spille den her kamp. Men når jeg løb inde på banen, og spillet kørte, så tænkte jeg ikke så meget over det, sagde Mikkel Agger.

- Jeg havde fokus på, at mit spil skulle være godt for holdet, og jeg synes, at jeg specielt i anden halvleg var, hvor jeg skulle være, sagde VFF-angriberen.

Var klart bedre

26-årige Mikkel Agger kunne mod Thisted sætte sin femte scoring i nettet som VFF-spiller, og han føler sig i god form for tiden.

- Det var det femte mål i de seneste fire kampe, så selvfølgelig er det dejligt. Det betyder sindssygt meget for en angriber at score mål, og jeg fik samtidig lavet en assist til Albers. Det er også vigtigt, at vi finder hinanden. Så ja, jeg er rigtig glad for det hele i øjeblikket, sagde Mikkel Agger.

Gode takter mod Nykøbing og så en sejr heroppe. Det er vel helt perfekt inden næste uges topkamp mod Næstved?

- Vi var meget skuffede over, at vi ikke vandt over Nykøbing, for spillemæssigt var vi rigtig gode. I dag blev det en anden kamp med mange dueller, og det skulle vi være klar til at håndtere. Efter at vi lige skulle finde os selv i første halvleg, så synes jeg, at vi fik sat os tungt på kampen i anden halvleg. Der fik vi vist, at vi er et klart bedre hold end Thisted, sagde Mikkel Agger.

Angriber sprudlede på sin gamle hjemmebane: Vi er et klart bedre hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce