BFH drillede suveræne VHK'ere


BFH drillede suveræne VHK'ere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's andethold har i denne sæson været aldeles suveræne i 2. division, hvor spillere som Heidi Astrup, Lotte Kiærskou, Chao Zhai og Olga Assink har drevet gæk med samtlige konkurrenter.

Søndag formåede lokalrivalerne fra Bjerringbro FH (BFH) dog at kaste grus i den velsmurte grønne maskine, da BFH'erne i egen hule blev de første til at tage point fra VHK's tidligere storspillere.

Hjemmeholdet indledte kampen bedst. Nanna Frausing var dirigeret op i en mandsopdækning af Heidi Astrup, og den disposition tog sammen med en særdeles velspillende Anja Frausing i BFH-målet den værste brod af gæsternes angrebsspil.

I den modsatte ende af banen formåede playmaker Lene Sørensen samtidig at sætte de to backs, Carina Høgfeldt og Mari-Ann Laursen, samt stregspiller Maria Kristensen op til en række lette scoringer, som banede vejen for en BFH-føring på 14-11 ved pausen.

I anden halvleg var hjemmeholdet ikke helt så skarpt. Gæsterne kom bedre med i spillet, og da VHK'erne udlignede til 19-19, troede de færreste af hjemmeholdets støtter på overraskelsen.

Efter 20-22 og 22-23 på måltavlen lykkedes det dog BFH'erne at snige sig foran med 24-23, inden gæsterne blot syv sekunder før tid tilkæmpede sig deres syvende straffekast i kampen, som gennemrutinerede Heidi Astrup sikkert omsatte til slutresultatet 24-24.

LL Bjerringbro FH-Viborg HK 24-24 (14-11)

@8 INFO MAGER:Målscorere for Bjerringbro FH: Mari-Ann Laursen 8, Carina Høgfeldt 7, Maria Kristensen 3, Lene Sørensen 3, Naya Larsen 2, Nanna Frausing 1.

BFH drillede suveræne VHK'ere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce