Divisionsforening: Brøndby-kamp spilles på Lyngby Stadion

Der har været tvivl om, hvorvidt Lyngbys superligakamp mod Brøndby overhovedet skulle spilles, men klubben selv har informeret Divisionsforeningen om, at kampen afvikles som planlagt på Lyngby Stadion.

Divisionsforening: Brøndby-kamp spilles på Lyngby Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af at Lyngby endnu ikke har fundet en ny ejer, har klubben meddelt, at kampen mod Brøndby spilles.

Midt i konkurssnak og onsdagens farvel til fire spillere i Lyngby Boldklub har Divisionsforeningen fået at vide, at klubben er klar til at afvikle søndagens hjemmekamp mod Brøndby.

Det oplyser Peter Ebbesen, turneringschef i Divisionsforeningen.

- Jeg kan bekræfte, at LB (Lyngby Boldklub, red.) har informeret os om, at kampen spilles som planlagt søndag på Lyngby Stadion, skriver Peter Ebbesen i en sms til Ritzau.

Ifølge DR kommer udmeldingen på baggrund af, at det lokale erhvervsliv hjælper til med at afvikle kampen.

Blandt andet arbejder sikkerhedsfolk og caféejere søndag uden faktura, hvor "Den Blå Cafe" sørger for maden på stadion, og det er Torben Jensen, bestyrelsesformand i Lyngby, taknemmelig for.

- Det er et kolossalt flot arbejde af både de frivillige, kommunen og det lokale erhvervsliv, som gør os i stand til at afvikle kampen. Lyngby Boldklub er dybt taknemmelig og benovet over den hjælp, der nu dukker op fra lokalsamfundet, siger han til DR.

Klubben får også hjælp fra kommunen, hvor Lyngby-Tårnbæk Kommunes Center for Arealer og Ejendomme oplyser, at de har tændt for varmen i banen og testet lyset på stadion, så det er klar til kampen.

Opbakningen kommer på trods af, at klubben endnu ikke har fundet en ny ejer.

- De skal spille, så længe de ikke er erklæret konkurs, uanset at de pt. prøver at sælge klubben, og uanset deres ansatte ikke får løn, skriver turneringschef Peter Ebbesen.

Opbakningen fra lokalområdet ændrer dog ikke på, at klubben har frem til fredag til at finde en ny ejer, der kan betale de ansattes løn.

Egentlig skulle lønnen være udbetalt tidligere i denne uge, efter Spillerforeningen på vegne af spillerne havde sendt et påkrav til klubben.

Men Spillerforeningen og spillerne har valgt at give klubben frem til fredag til at finde en løsning. Fire spillere fik dog onsdag deres kontrakter ophævet og forlod klubben.

Imens kæmper klubledelsen videre i forsøget på senest fredag at finde investorer, så klubben kan overleve.

Ifølge BT og TV 2 sker der fremskridt på det punkt. En lokal investorgruppe skal være interesseret i at overtage klubben, der også melder om andre mulige købere.

Ifølge Lyngby-ejer Torben Jensen skal investorerne lægge 10 millioner kroner her og nu og fem millioner kroner mere inden sæsonafslutningen til sommer.

Dertil kommer som minimum yderligere fem millioner kroner til næste sommer.

Kampen mod Brøndby spilles søndag klokken 18:00.

Divisionsforening: Brøndby-kamp spilles på Lyngby Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce