Efter positivt møde: VHK jagter fortsat penge og beder fans om hjælp

Midlertidig direktør, Jørgen Hansen, er fortrøstningsfuld, selv om Viborg HK stadig mangler penge. Foto: Morten Dueholm

Efter positivt møde: VHK jagter fortsat penge og beder fans om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK er fortsat ikke i mål økonomisk, selv om der på et møde i går - med deltagelse af anpartshavere og samarbejdspartnere - blev kradset nogle penge ind. Nu beder Viborg HK også fansene om hjælp.

Viborg: Torsdag aften holdt Viborg HK ApS et lukket møde for anpartshavere og samarbejdspartnere, hvor den midlertidige direktør, Jørgen Hansen, orienterede om selskabets pressede økonomi.

50-60 personer var dukket op til mødet, som selvfølgelig også handlede om at få opbakning til at vende den økonomiske situation i Viborg HK.

Efterfølgende var Jørgen Hansen tilfreds, selv om Viborg HK fortsat mangler penge.

- Vi havde et godt møde, hvor vi fik kradset nogle penge ind. Der er god opbakning, men vi er ikke i mål endnu. Jeg er dog meget fortrøstningsfuld, siger Jørgen Hansen.

Ifølge Jørgen Hansen kan han ikke nævne noget konkret beløb, når det drejer sig om, hvad Viborg HK mangler at få ind på pengefronten for at afværge den økonomiske krise. Det er ikke gjort endeligt op endnu, og det er for detaljeret at komme ind på, fortæller han.

- Men vi er nok 75-80 procent i mål, siger han.

Viborg HK har allerede reduceret omkostningerne ved at fyre den tidligere direktør Henrik Dahl. Desuden siger man efter denne sæson farvel til de tre profiler Rikke Poulsen, Stine Bodholt og Line Uno, som bliver erstattet af den 18-årige målvogter Anna Kristensen, den 22-årige bagspiller Laura Damgaard og den 25-årige stregspiller Majbritt Toft Hansen, der alle skal have mindre i løn end de tre førstnævnte.

De færre udgifter gør, at Jørgen Hansen ser positivt på situationen, hvis det altså lykkes Viborg HK at hente tilstrækkeligt med penge til at få bugt med den nuværende negative egenkapital.

- Jeg tror på, at vi fra næste år har en klub i økonomisk balance - og måske endda med et lille overskud, siger Jørgen Hansen.

Beder fans om hjælp

Onsdag aften lancerede Viborg HK et nyt tiltag, som blev præsenteret på de sociale medier. Tiltaget hedder "Sammen støtter vi Viborg HK", og det går ud på, at alle interesserede via mobilepay kan støtte klubben med et kontantbeløb.

Alle beløb er velkomne, men støtter man med minimum 500 kroner, deltager man i en konkurrence om blandt andet et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kroner.

- Vi er i en situation, hvor alt skal prøves. Viborg HK har 160.000 fans spredt ud over hele landet, og flere af dem har fulgt Viborg HK i mange år. Hvis vi appellerer til dem, og de hver især giver et lille bidrag, så kan det samlet set blive til mange penge, siger Jørgen Hansen.

Efter positivt møde: VHK jagter fortsat penge og beder fans om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce