Ingen ligegyldige kampe: Vi vil altid gå efter at vinde

Selvom kampen ikke havde nogen betydning i slutspillet, så er mentaliteten altid, at man går efter sejren. Arkivfoto

Ingen ligegyldige kampe: Vi vil altid gå efter at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom det påpiret ikke betød noget, hvem der 2. påskedag kunne trække sig sejrrigt ud af kampen mellem Aarhus United og Viborg HK, så var det alligevel en kamp, hvor der ikke blev givet noget ved dørene.

Aarhus: Det blev til en uafgjort i sæsonens sidste kamp, da Viborg HK og Aarhus United spillede 24-24. Viborg HK var nede med to mål med to minutter tilbage, men fik tilkæmpet sig to hurtige scoringer. Man havde samtidig muligheden for at vinde kampen til sidst, da man havde bolden med godt 35 sekunder igen, men et forsøg tæt forbi mål af Line Uno betød, at kæmpen endte lige.

Og selvom VHK-træner Jakob Vestergaard inden kampen formentlig ikke havde regnet med den vildeste kamp, så blev det alligevel en sjov og spændende affære at være med i.

- Taget i betragtning, at begge hold egentlig ikke havde noget at spille for, så får vi jo en rigtig god kamp i en fed kulisse, så det var da en rigtig god måde at slutte sæsonen af på, sagde han.

Hanna Daglund, Rikke Poulsen og Line Haugsted havde problemer med nogle skader til dagens kamp, og da Kristina Jørgensen gik ud, med hvad der lignede en skade i første halvleg, så var man for alvor ramt på ressourcerne.

- Vi havde jo lidt besværligheder i forhold til, at vi havde nogle af vores bærende kræfter ude. Men så var det fedt at se, at der var nogle, der kunne træde ind og vise deres værd i stedet for, sagde Jakob Vestergaard.

Fornuftig afslutning

Kristina Jørgensen pådrog sig tidligt i 1. halvleg, det der lignede en skade, men det viste sig heldigvis bare at være et vrid i foden, efter hun var landet forkert. Og selvom kampen ikke betød noget på papiret, var det tydeligt at se inde på banen, at det betød noget for spillerne.

- Vi går jo ind til vores kampe med den mentalitet, at vi skal vinde. Og det gør vi jo hver eneste gang vi skal spille kamp, så i dag var selvfølgelig ingen undtagelse. Sådan er det jo bare at være sports- og konkurrencemenneske, sagde Kristina Jørgensen kort efter kampen.

Stemningen har selvfølgelig også noget at sige, og med det tempo der blev lagt på lægterne til dagens kamp, så kunne man ikke undgå at lade sig rive med.

- Vi kæmper, ligesom Aarhus kæmper. Og så er det fedt at spille håndbold, fordi der ikke bliver givet noget ved dørene, og man får lov til at give den alt man har, sagde den alsidige Kristina Jørgensen.

Ingen ligegyldige kampe: Vi vil altid gå efter at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce