Lindholm Biler fortsætter som hovedsponsor for Søndersøløbet

Henrik Bollerslev og Pia Viller Arendt giver håndslag på, at Lindholm Biler de næste tre år er hovedsponsor for Søndersøløbet. Foto: Danni Kristensen

Lindholm Biler fortsætter som hovedsponsor for Søndersøløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lindholm Biler vil også i de næste tre år være hovedsponsor for Søndersøløbet.

Viborg: Et lykkeligt samarbejde fortsætter yderligere tre år.

Lindholm Biler har i tre år været hovedsponsor for Søndersøløbet - og det vil den lokale bilhandel også være i de næste tre år.

- Det betyder rigtig meget med den her forlængelse. Vi har været glade for samarbejdet med Lindholm Biler igennem tre år, så vi er glade for, at det gode samarbejdes kan forlænges. Det er altafgørende for at få et stort løb til at løbe rundt, at vi har gode lokale sponsorer - og især en rigtig god hovedsponsor, siger Pia Viller Arendt fra Viborg Idrætsråd, som er arrangør af Søndersøløbet.

- At det er en treårig aftale giver os ro og stabilitet. Det er fint, at vi ikke hvert år skal ud og finde en ny hovedsponsor. Så det giver arbejdsro til, at vi måske kan udvikle mere på løbet, siger hun.

Henrik Bollerslev, der er indehaver af Lindholm Biler, har været godt tilfreds med udbyttet af at være hovedsponsor for løbet, og derfor er han glad for at fortsætte i den rolle.

- Vi får god eksponering ud af det. Det er et godt løb, som tilmed bliver bedre og bedre. Det er et løb for alle, og det er noget af det, som jeg bedst kan lide ved løbet, siger Henrik Bollerslev, som også er glad for at bidrage til en væsentlig lokal begivenhed.

- Det er en megagod Viborg-event for alle. Både for dem, der kan løbe stærkt, gerne vil løbe stærkt - og dem, som måske er bedst til at gå. Det er en fin lokal begivenhed. Det betyder også meget, at det er et løb med en stor historie. Det er Danmarks ældste motionsløb, og vi er Viborgs ældste brugtvognsforretning, så det passer fint sammen. Viborg er vores by, selv om vi har bredt os til andre byer, men Viborg er vores ubetingede hjemmebane, så her skal vi have en stærk profil, siger han.

Lindholm Biler fortsætter som hovedsponsor for Søndersøløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce