Midwest Musketeers valgte Houlkær fremfor VFF

Der bliver gået til den, når der trænes amerikansk fodbold. Fremover bliver det i Houlkær. Arkivfoto: Morten Pedersen

Midwest Musketeers valgte Houlkær fremfor VFF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Midwest Musketeers, som spiller amerikansk fodbold, kommer i fremtiden til at holde til ved Houlkær Hallen.

Viborg: Siden midten af marts har spillerne fra Midwest Musketeers, løbet, kastet og tacklet på græsset ved Houlkærhallen.

Det er nutiden og fremtiden for klubben, som er en fusion mellem Skive Gators og Viborg Bullets. Det er dog ret nyt, at klubbens træninger ligger i Houlkær, og faktisk var planen, at klubben skulle blive en del af det nye klubhus, som VFF er ved at lave, men sådan blev det altså ikke. Det fortæller Jan Henriksen, som er formand i Midwest Musketeers.

- Vi kunne ikke rigtig se vores fremtid i det. Vi var meget usikre på, hvordan vores plads i hierakiet ville blive, og vi kunne nok ikke være så meget med i udviklingen, når VFF er så stor en del af det, siger han, men understreger, at han er glad for, at fodboldklubben får nye faciliteter.

Han siger også, at Midwest Musketeers er kommet godt i gang i Houlkær, hvor man har oplevet stor støtte, og ser et stort potentiale med henblik på at udvikle klubben yderligere. Blandt andet har man startet et basketballhold.

Byggeudvalgsformand er ikke enig

Før sommerferien lignede det ellers, at både VFF og Midwest Musketeers var klar til at underskrive en aftale om at arbejde sammen. Sådan havde Jan Henriksen i hvert fald opfattet det.

- VFF sagde flere gange, at nu skulle vi også snart have underskrevet den kontrakt. Det var mit klare indtryk, at der før sommer lå en kontrakt klar, men efter sommerferien hørte vi ikke så meget fra dem, siger han.

Helt så langt fremme har det dog ikke været i VFF´s opfattelse. Det fortæller Henrik Eriksen, som er formand for byggeudvalget i Viborg FF.

- Der har været dialog med en del forskellige klubber helt siden foranalysen for en del år siden. Musketeers har også været inde over, men ingenting har været så konkret, siger Henrik Eriksen.

Det bliver i stedet Boligselskabernes fællessekretariat, amatør- og professionel fodbold og e-sport i VFF samt kiosk og billetkontor hos Vestbadet, som får plads i de nye lokaler, som efter planen skal stå færdig i 2020.

Midwest Musketeers valgte Houlkær fremfor VFF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce