Morten Jensen og Ove Christensen har talt ud

Morten Jensen fastslår, at tavlen er vasket ren, og at uenigheden mellem Ove Christensen og han selv er lagt i glemmebogen. Foto: Morten Dueholm.
Foto: Morten Dueholm

Morten Jensen og Ove Christensen har talt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det slog gnister, da Morten Jensen i 2006 fyrede Ove Christensen, men de to har talt ud om tingene og er klar til at se fremad

Morten Jensen og Ove Christensen har en lang forhistorie sammen.

Ove Christensen var træner for Morten Jensen, da han spillede i Nørresundby. Morten Jensen skiftede til VFF og var som spiller med til at anbefale Ove Christensen til klubben tilbage i midten af 1990'erne. Sidenhen var Morten Jensen også med til at hente Ove Christensen tilbage til klubben i 2003, men det var også Morten Jensen, der i sommeren 2006 gav Ove Christensen sparket.

Træneren havde på tv udtalt sig kritisk om klubben, og det ville Morten Jensen ikke finde sig i, og de der var til stede på Kirkebækvej den sommerdag i 2006 vil huske, at de to ikke skiltes som de bedste venner.

Der er dog gået snart fem år siden den dag, og onsdag eftermiddag kunne de to sætte sig pænt ved siden af hinanden og fastslå, at de nu har vasket tavlen ren, så det kan genoptage et samarbejde, der i store perioder var succesfuldt.

»På det personlige plan var det træls det der skete i 2006, men det var professionelt. Men det slørede ikke billedet af, at Ove og jeg altid har haft et godt samarbejde gennem mange år. Så vi har trykket hinanden i hånden og har talt ud om tingene. Der har været fejl på begge sider, men nu kigger vi fremad,« sagde Morten Jensen.

Læs mere i folkebladet torsdag.

LÆS OGSÅ: Ove" target="_blank">http://viborg-folkeblad.dk/sport/ove-christensen-haaber-paa-flere-nye-spillere-havde-dog-ingen-med-i-foerst">Ove Christensen håber på flere nye spillere - havde dog ingen med i første omgang

Morten Jensen og Ove Christensen har talt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce