Nogle gode og nogle knap så gode: Blandede karakterer i rodet kamp

Et par gode præstationer og et par mindre gode præstationer af Viborg HK i kampen mod Aarhus United. Holdet var dog også presset på ressourcer og flere spillere måtte trække et ekstra læs. Foto: Morten Dueholm

Nogle gode og nogle knap så gode: Blandede karakterer i rodet kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev aldrig rigtig en vildt god kamp på trods af, at intensiteten var rigtig høj i kampen mod Aarhus United.

Aarhus: Mentaliteten fejlede bestemt ikke noget mandag eftermiddag i Ceres Park Hal 1, da Aarhus United og Viborg HK spillede en på papiret ligegyldig kamp.

Men til trods for, at begge hold gav sig fuldt ud, så blev der i løbet af kampen lavet for mange tekniske fejl og brændt for mange chancer, så derfor er karaktererne mest på det jævne.

10: Kristina Jørgensen
Kristina Jørgensen havde en god dag mod Aarhus United - tæt fulgt af Stine Bodholt. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Fire scoringer på syv forsøg lyder måske ikke som noget, der kaster karakteren 10 af sig. Men i løbet af kampen viste Kristina Jørgensen sig endnu engang som den spiller hos Viborg HK, der bedste formår at sætte sine medspillere op - og i dag helt specifikt via indspil til stregen. Samtidig havde hun en rigtig god kamp i defensiven, hvor hun flere gang opsnappede bolde og satte kontraspillet i gang for VHK.

Alt i alt en god kamp af Viborg HK's alsidige stortalent, der blev kastet lidt rundt på alle positioner i bagkæden. Noget som hun efterhånden også har vænnet sig til - og virker til at blive bedre og bedre til.

10: Stine Bodholt

Stine Bodholts viste hvorfor hun har været en god spiller for Viborg HK. Hun har en stor styrke på stregen - både i forsvar og angreb - og så henter hun nogle gange nogle svære bolde ned. Træfsikkerheden var også god med fire mål på fem forsøg.

Grunden til, at hun ikke bliver kampens spiller, er de to udvisninger i første halvleg.

Men alt i alt en stærk præstation af Bodholt.

7: Ann Grete Nørgaard

AG fik ikke specielt meget at arbejde med på hendes fløj, men viste sig endnu engang som en sikker straffeskytte. En enkelt teknisk fejl på et af straffekastene - ellers havde hun lavet fire på fire.

7: Line Uno

Line Uno fik en del spilletid i kampen mod Aarhus United og derfor fik hun lidt bedre tid til at vise sig frem. Det blev til en del gode aktioner, men også et par svipsere indimellem. Alt i alt en mere end godkendt kamp.

7: Ida-Marie Dahl

Gik ind og fightede rigtig meget inde på stregen i den tid, hun fik på banen. Tilkæmpede sig et straffekast og fik samtidig scoret et fint mål.

7: Josephine Nordstrøm

Med skader til Rikke Poulsen og Hanna Daglund, var det Josephine Nordstrøm, der stort set fik samtlige minutter i VHK-målet. En kamp med flere gode redninger, men også et par stykker, hvor hun skulle have gjort det bedre. Dog klart med flere gode aktioner end dårlige.

4: Moa Högdahl

Det er lidt ærgerligt at skulle give Moa Högdahl et 4-tal for kampen, for hun kom virkelig frem til mange gode chancer, men desværre manglede den sidste skarphed hos den norske skytte i dag. Det blev til fire mål på ti forsøg. Samtidig lavede hun tre tekniske fejl - men også to assist.

4: Carin Strömberg

Det var en lidt blandet landhandel af anføreren i dag. Der blev lavet fejl, assists, mål, brændt chancer og en enkelt udvisning.

4: Amalie Grøn Hansen

Ét mål på ét forsøg blev det for Amalie Grøn. Det kan man selvfølgelig ikke sætte en finger på, men man skal være lidt mere med i spillet for at trække højere end et 4-tal.

02: Pauline Bøgelund

Hun kom aldrig rigtig i gang i kampen mod Aarhus og missede et par oplagte scoringsmuligheder. Hun var godt med i defensiven, men blev aldrig en faktor i det offensive spil.

02: Stine Andersen

Stine Andersen fik ikke lige så meget spilletid, som hun plejer, og hun nåede aldrig rigtig at komme ind med det, som man håber at se fra den dygtige højrefløj. Ét mål på tre forsøg.

Uden bedømmelse

Hanna Daglund og Anne Hykkelbjerg kom ikke på banen.

Line Haugsted, Rikke Poulsen og Anne-Sofie Filtenborg fik alle tre for lidt tid på banen til at få en karakter.

Nogle gode og nogle knap så gode: Blandede karakterer i rodet kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce