Ny assistent og holdleder i Stoholm

Jacob Toft (tv.) bliver ny assistenttræner for Stoholms serie 2 hold, mens Kim Kirkeby skal være holdleder med en særlig rolle inden for det fysiske område og som rådgiver for trænerteamet. Foto: Stoholm IF

Ny assistent og holdleder i Stoholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serie 2: Når Stoholm til april åbner sæsonen i serie 2, bliver det med et nyt trænerteam på bænken.

Martin Trankjær, der som aktiv har spillet divisionsfodbold i Skive og Holstebro, samt været førsteholdstræner og sportschef i sidstnævnte klub, indtager rollen som cheftræner. Det har været en kendt sag siden oktober, men nyt er det, hvem Martin Trankjær får af støtte omkring sig i trænerteamet.

Jacob Toft indtræder i rollen som assistenttræner, mens Kim Kirkeby skal arbejde som det Stoholm IF selv betegner som en "udvidet holdleder-funktion".

Det glæder cheftræner Martin Trankjær at få teamet omkring holdet på plads allerede nu.

- Jeg er superglad for at få Jacob ind omkring træningen til vores seniorhold. Det komme til at give utrolig mange muligheder i vores træninger. Vi kan skabe mere flow mellem øvelserne og på den måde skabe endnu mere kvalitet i vores træning. Jacob er sindssyg god til unge mennesker og har god trænererfaring fra ungdomsfodbold på allerhøjeste niveau, så jeg er sikker på, at han vil blive utrolig vellidt i seniorafdelingen, siger Martin Trankjær.

Stoholms mål er først og fremmest at overleve i serie 2, lige som man håber på en slutplacering, der bliver bedre end sidste sæson - hvilket kræver en top 4-placering.

Den opgave glæder den nye assistenttræner sig til at hjælpe med at løfte.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og det er superspændende, at Stoholm har så stort fokus på at skabe en fed træningskultur, hvor der lægges vægt på udvikling og ikke kun resultater. Jeg kender Martin rigtig godt og har stort kendskab til hans måde at bygge træningen op på og nu, hvor jeg ikke prøvede den type træning som spiller, kan jeg alligevel nå det - bare i en anden rolle, fortæller Jacob Toft.

Kim Kirkeby kommer som nævnt til at få en rolle som udvidet holdleder, hvor han skal skabe de fysiske rammer for spillerne og deltage i enkelte træninger, ligesom han skal fungere som rådgiver og give feedback til trænerne.

Der er træningsstart i Stoholm 3. februar.

Ny assistent og holdleder i Stoholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce