Ny klubmester i Houlkær

Henrik Strange Brok er ny klubmester i Vexa HLM Running. Privatfoto

Ny klubmester i Houlkær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det traditionsrige klubmesterskab hos Vexa HLM Running gav en ny klubmester efter flere år med samme vinder.

Houlkær: Det er måske ikke det største mesterskab, men der er masser af prestige og tradition forbundet med klubmesterskabet hos Vexa HLM Running, der blev afviklet i weekenden.

Med 88 deltagere var der igen stor opbakning til mesterskabet.

Og mesterskabet bød på intet mindre end et tronskifte. Det var femte gang, at klubmesterskabet blev afviklet og hidtil har Sune Andersen siddet på tronen, men det var imødeset med spænding om han også denne gang kunne holde konkurrenterne bag sig på den 5000 meter distance, som de voksne løbere duellerede på.

Men denne gang gik den ikke for Sune Andersen, der måtte tage til takke med en tredjeplads efter den suveræne vinder Henrik Strange Brok og Steffen Dalsgaard.

Hos kvinderne vandt Lisbeth Hammer suverænt for andet år i træk, mens nogle af klubbens unge løbere viste fremgang. Således vandt Jonathan Sigvardsen for tredje år i træk, og han forbedrede tilmed mesterskabsrekorden på de 2000 meter med mere end et minut.

Mesterskabet bød også på en fejring af klubbens syv års fødselsdag, hvilket betød kaffe, rundstykker og kage til alle fremmødte. 

Ny klubmester i Houlkær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce