Officielt: Viborg HK henter stregspiller i Aarhus

Majbritt Toft Hansen skifter til Viborg HK. Arkivfoto: Ole Nielsen.

Officielt: Viborg HK henter stregspiller i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det officielt. Viborg HK henter Majbritt Toft Hansen i Aarhus United.

Viborg: Det har været en halvoffentlig hemmelighed i et stykke tid, men nu er det officielt.

Viborg HK henter fra den kommende sæson stregspilleren Majbritt Toft Hansen hos Aarhus United. Hun tiltræder i Viborg HK på en toårig kontrakt.

Den 25-årige stregspiller er udset som afløser for Stine Bodholt, som efter sæsonen skifter til Nantes i Frankrig.

- Viborg HK har altid været en stor klub på damesiden, som har vundet mange titler. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg synes, det er spændende at komme til Viborg og opleve det professionelle miljø, der er i klubben. Nu har jeg en alder, hvor jeg skal et step op håndboldmæssigt, og jeg føler, at Viborg HK er den rette klub til dette, fortæller Majbritt Toft Hansen i en pressemeddelelse.

Hun håber, at hun kan fortsætte sin håndboldmæssige udvikling i VHK.

Og netop en positiv udvikling er en af årsagerne til, at VHK har udset Majbritt Toft Hansen som afløser for Stine Bodholt.

- Vi har set en stor udvikling hos Majbritt de seneste år, og jeg synes, hun har flyttet sig meget i Aarhus. Det er jo en spiller, vi har holdt øje med længe, helt tilbage fra hun var i Skive, og jeg er sikker på, at vi har fået en rigtig god erstatning for Stine Bodholt, der skal på udlandseventyr, fortæller cheftræner Jakob Vestergaard.

- Majbritt er en spiller, der kan gå direkte ind i det centrale forsvar og dække op. Hun er en rigtig, rigtig dygtig forsvarsspiller, der passer perfekt ind i den måde, vi gerne vil dække op på. Derudover synes jeg, at hun har nogle angrebskompetencer, som vi kan bruge.

- Hun er mere screenende og hun er fysisk rigtig stærk, så jeg forventer, at vi får et godt supplement til Ida-Marie Dahl, der er en hurtig og meget bevægelig stregspiller. Sammen med Anne Hykkelbjerg har vi en fantastisk trio på stregen til næste sæson, fortæller Jakob Vestergaard.

Officielt: Viborg HK henter stregspiller i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce