Postnord Danmarks kongeetape skydes i gang fra Viborg Domkirke

Post Danmark Rundt krydsede Marsk Stigs Vej og Koldingvej i Viborg i 2014. Nu vender cykelløbet tilbage. ArkivFoto: Morten Dueholm

Postnord Danmarks kongeetape skydes i gang fra Viborg Domkirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anden etape af Postnord Danmark Rundt får start i Viborg og kører blandt andet gennem Dollerup Bakker enden rytterne kommer i mål i Vejle.

Viborg: Hvis man er lokal cykelentusiast kan man godt sætte et kryds i kalenderen 2. august 2018. Postnord Danmark Rundt kommer nemlig til Viborg.

Har begynder underholdningen inden etapen på Domkirkepladsen foran Viborg Domkirke klokken 11.20 inden der er er start halvanden time senere klokken 12.50.

Herfra sendes rytterne ud på den hårdeste rute i hele løbet.

- Anden etape, kongeetapen fra Viborg til Vejle, er lige så hård som de sidste par år, og den bliver uden tvivl igen afgørende for det samlede klassement, siger løbsdirektør Jesper Worre i forbindelse med et pressemøde torsdag formiddag.

Fra Viborg går det sydpå over Dollerup Bakker, inden feltet fortsætter videre til Kjellerup og Silkeborg - og sidenhen mod Vejle. I alt 180,5 kilometer.

Det forventes, at feltet kommer i mål i Vejle cirka klokken 17.15.

Kombineres med håndbold-festival

Viborg Kommunes borgmester Torsten Nielsen hilser løbet velkommen:

- Det er fantastisk, at Viborg kan byde velkommen til Danmarks største professionelle cykelløb – og endda som startby for kongeetapen fra Viborg til Vejle. En god måneds tid forinden er Viborg målby for Danmarks største motionscykelløb, Hærvejsløbet, så vi kommer virkelig på cykel-landkortet til næste år, siger Torsten Nielsen, der kalder tidspunktet for løbet "perfekt":

- Vi garanterer en stor fest med masser af engagerede tilskuere. Ikke mindst fordi vi på samme tidspunkt har besøg af tusindvis af unge mennesker fra hele verden, der deltager i Danmarks største håndboldfestival ’Generation Handball’.

Se hele ruten herunder.

rutekort-879x1024

Postnord Danmarks kongeetape skydes i gang fra Viborg Domkirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce