Rejsefond til lokale idrætstalenter

Lone Simonsen fra Viborg Elite håber, at fonden vil give et ekstra boost til idrætstalenternes motivation. Arkivfoto: Martin Ravn

Rejsefond til lokale idrætstalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg Elite tilbyder i 2018 en rejsefond, der skal støtte eliteidrætsudøvere med deres udlandsrejser.

Viborgegnen: Med støtte fra Anders Brøndum Fonden og Viborg Kultur og Idrætsfond tilbyder Viborg Elite i 2018 en rejsefond, der skal støtte eliteidrætsudøvere med deres udlandsrejser som for eksempel træningsophold, konkurrencer og andet.

- Vi er stolte af at kunne hjælpe lokale idrætstalenter med at komme ud i verden og få inspiration og opleve de mange gode idrætsmiljøer, der findes. Så kan de også komme tilbage til Viborg og styrke og udvikle vores egne lokale idrætsmiljøer og på den måde fremme kultur- og idrætslivet i Viborg Kommune, siger Per Tandrup fra Viborg Kultur og Idrætsfond.

Hos det lokale idrætsliv er man også begejstret for, at der igen i 2018 er mulighed for at søge penge i rejsefonden.

- Vi er rigtig glade for de muligheder, som rejsefonden giver. Det har været et stort ønske fra vores eliteklubber at få en fond, der kan støtte de unges udlandsrejser og på den måde fastholde og udvikle de unges idrætstalent, siger eliteidrætskoordinator Lone Simonsen fra Viborg Elite og fortsætter:

- Det kan for eksempel hjælpe talenterne, så de kan blive matchet med de bedste modstandere og træne i stærke omgivelser med ny inspiration fra andre dygtige trænere. Det kan også handle om at hente point til verdensranglisten for at kvalificere sig til EM, VM eller OL.

Rejsefonden har ansøgningsfrist den 20. februar og kan søges af elever, der er optaget i Viborg Elites uddannelsestilbud eller af foreninger, der er en del af Viborg Elite.

Lone Simonsen uddyber:

- Vi forventer, at rejsefonden kan give mange af vores talenter adgang til unikke idrætsmiljøer i udlandet - det er ofte her, de unge mennesker kan se og forstå, hvad det kræver at gå hele vejen, og hvor deres motivation kan få det ekstra boost, det kræver at nå sine drømme.

Anders Brøndum Fonden støtter med 50.000 kroner, og Viborg Kultur og Idrætsfond støtter med 30.000.

Rejsefond til lokale idrætstalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce