Skadet anfører håber på comeback

Foulum IF's anfører Jonas Flarup Jensen har ikke spillet for holdet længe, da han har været småskadet siden sommer. Foto: Morten Dueholm

Skadet anfører håber på comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den offensive midtbanespiller og anfører Jonas Flarup Jensen håber, at hans knæskade nu er fortid, og at han igen kan komme til at score de mange mål, han er kendt for.

Foulum: Efter at have siddet på bænken i halvdelen af efterårets kampe, håber Foulum IF's offensive midtbanespiller Jonas Flarup Jensen nu, at han er sin knæskade kvit.

- Jeg har været skadet det meste af efteråret, og det har været lidt halvt-halvt med spilletid. Det har været frustrerende, for jeg vil selvfølgelig gerne spille. Jeg har holdt knæet i gang med en del styrketræning, men jeg har savnet sammenholdet på banen, siger midtbanespilleren, der blev skadet i sommerens første træningskamp.

Og selvom holdet spillede sig i serie 2, har træner Ulrik Sørensen alligevel savnet den målfarlige midtbanespiller.

- Jonas scorede vanvittigt mange mål, da vi spillede i serie 4, og det var et stort slag for mig, da han blev skadet. Vi har nærmest ikke brugt ham, andet end i nødstilfælde. Han vil betyde rigtig meget, hvis han kan være 100 procent med i serie 2. Det får vi brug for, han er en rigtig vigtig brik for holdet, siger Ulrik Sørensen.

Årets første træning på den frosne græsbane var heller ikke helt let for anførerens skrøbelige knæ, men Jonas Flarup Jensen var ved godt mod.

- Jeg har jo hverken trænet eller spillet kamp i rigtig lang tid, så det er skønt at være i gang igen. Det er gået fint med knæet indtil videre, men jeg passer også på, især med denne her hårde jord. Jeg satser helt klart på det holder til sæsonstart. Tålmodighed er vidst det vigtigste for mig lige nu, siger Jonas Flarup Jensen.

Skadet anfører håber på comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce