Skrappe modstandere skræmmer ikke VHK-spillere

Carin Strömberg mener ikke, at nederlaget piller ved VHK's tro på tingene i slutspillet. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Skrappe modstandere skræmmer ikke VHK-spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK fik brudt en lang stime af sejre onsdag aften, men det ændrer ikke på, at det er et hold fyldt med selvtillid, som tager hul på slutspillet.

Viborg: VHK havde før onsdagens nederlag til TTH Holstebro vundet otte kampe i træk.

Men stimen blev brudt af en rigtig skidt indsats.

- Det er altid trist, når en stime bliver brudt, for vi vil jo altid gerne vinde. Men vi skal prøve at huske alle de kampe, hvor vi har spillet godt, sagde VHK-kaptajn Carin Strömberg, som ikke mente, at nederlaget ødelagde noget af den følelse, som VHK kan gå ind i slutspillet med.

- Det gør ingen forskel. Vi ville gerne have vundet, men vi må fokusere på det, som vi skal i gang med, og det bliver fedt med at slutspil, hvor jeg i hvert fald tror på, at vi kan ryste alle hold, sagde svenskeren.

Slutspilspuljen byder på modstandere som Team Esbjerg, Herning-Ikast og Aarhus United.

Line Haugsted føler sig ikke skræmt af de kommende slutspilsmodstandere.

- Det tager vi i stiv arm. Når vi spiller godt, så føler jeg, at vi kan slå alle. Så det handler om, at vi skal ramme vores niveau. Men hvis vi ikke gør det og laver for mange tekniske fejl, som mod TTH, så bliver det svært. Så vi skal holde hovedet koldt og spille disciplineret, sagde landsholdsspilleren.

VHK har i 2019 får gedigne klø af både Team Esbjerg og Herning-Ikast, men det holder ikke spillerne søvnløse.

- Vi har tidligere spillet fine kampe mod dem, så i stedet for at se på den seneste kamp mod de to hold, så ser vi på det næstseneste opgør, hvor det har set fint ud. Jeg ser vores chance i den her pulje som ligeså stor, som de andre holds, sagde backen, der blev suppleret af Carin Strömberg.

- Vi havde også tabt stort til NFH tidligere, men dem kunne vi godt slå. Jeg tror bare, at det giver os ekstra motivation og gnist, at vi har tabt stort sidste gang, sagde hun.

Skrappe modstandere skræmmer ikke VHK-spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce