Stoholm-herrer skal svæve videre mod stabile fynboer

Stoholm skal lørdag forsøge at fortsætte den gode stime mod fynske Otterup. Arkivfoto: Morten Dueholm

Stoholm-herrer skal svæve videre mod stabile fynboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stoholm er inde i en god stime og har masser af tro på egne evner. Lørdag venter der en ny udfordring mod et stærkt og solidt Otterup-hold.

1. division, herrer: Den 16. september tabte Stoholm på hjemmebane med hele 24-31 til Otterup.

Den kamp har Stoholm-træner Allan Kjær genset, og han kan se stor forskel på det daværende og det nuværende Stoholm-hold, som er kravlet langt op på divisionens formbarometer med tre sejre i de seneste tre kampe.

- Der er virkelig sket meget siden dengang. Selvom vi har været få folk til træning, så er der mange ting, som bare sidder bedre, når jeg ser vores seneste kampe, siger træneren, som faktisk har været glad for holdets forsvar gennem hele sæsonen, men alligevel har set det vokse kamp for kamp.

- Vi har haft de største vanskeligheder i angrebet, men også her begynder vi at få mere og mere flow. Og det skyldes helt sikkert, at vi nu er blevet lidt flere folk til træning og derfor også kan begynde at bygge flere ting på spillet, siger han.

Selvom det hele ser ganske lovende ud i øjeblikket, så er det vigtigt for Allan Kjær, at Stoholm bevarer den samme tilgang, som har givet succes på det seneste.

- Det er helt fantastisk, at vi nu er med, og faktisk kan rykke over nedrykningsstregen med en sejr over Otterup. Det var svært at tro på, da vi stod med så få folk i opstarten. Det er imponerende, og det er en fed situation at stå i. Vi har fået en enorm tro på os selv, og den skal vi bevare. Men vi skal også finde en god balance, hvor vi holder os svævende på skyen samtidig med, at vi bevarer den ydmyge tilgang til alle kampe, siger han.

- Jeg har enorm respekt for Otterup, som ikke har de store stjerner, men er et solidt og velprøvet hold, som kender hinanden godt og vil arbejde for hinanden. Deres koncept sidder der bare, og det kan man se i kampene, siger Allan Kjær, som i løbet af ugen har fået en ny bekymring at arbejde med.

Mads Thøgersen har brækket hånden og er ude i op mod fem uger.

- Han har næsten dækket 60 minutter i samtlige kampe, og vi har slet ikke kørt andre ind på den plads. Så det er lidt af et slag, der har ramt os. Vi har Daniel Just og Mads Houmøller, som har kvaliteterne til at dække pladsen, men det vil tage lidt tid at køre dem ind. Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at se ud, siger Allan Kjær.

Stoholm-herrer skal svæve videre mod stabile fynboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce