Stoholm slog storebror efter vanvittig afslutning

Stoholm vandt 27-26 i en hæsblæsende kamp, der endte med en scoring i allersidste sekund. Arkivfoto: Morten Dueholm

Stoholm slog storebror efter vanvittig afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en usædvanlig tæt affære, da Skive og Stoholm mødtes i lokalopgøret. Stoholm trak sig sejrrigt ud af kampen efter en vanvittig afslutning.

1. division, herrer: I en nærmest propfyldt Interfjord Arena med 1121 tilskuere i Skive skulle Stoholm IF og Skive fH spille en kamp, der ikke kun handlede om to point - noget som ville lune for begge hold - men lige så meget æren. Men sådan vil det altid være, når to lokalrivaler mødes. Og den ære endte Stoholm højst overraskende med at løbe med da de vandt 27-26.

Det startede rigtig godt for Stoholm-drengene, der bragte sig foran med 4-1 efter godt og vel syv minutter. Fremgangsmåden var, som den altid er med Stoholm, at forsøge at trække tempoet helt ud af kampen, og så stå bundsolidt i forsvaret. Og det lykkedes man med i det mest af første af halvleg.

Skive forsøgte sig til forskel med et offensivt 5-1 forsvar, hvor holdet forsøgte at presse specielt topscorer Frederik Nørbjerg. Samtidig var der noget mere fart over Skives angrebsspil.

Føringen forsvandt dog forholdsvist hurtig igen, da angrebsspillet gik i stå, og Skive modsat var begyndt at få gang i sit spil. Derfor udlignede hjemmeholdet til 4-4 efter 12 minutters spil.

Herefter fulgtes de to hold pænt ad til pausen, hvor Stoholm var foran med 12-8, da signalet lød og sendte holdene til pause.

Det var en flok tydeligt frustrerede Skive-spillere der gik fra banen. Smilet fra Stoholm-keeperen Nicolai Mortensen var dog ikke til at tage fejl af - han havde lige stået en rigtig flot første halvleg, hvor han havde holdt det mest scorende hold i 1. division nede på otte mål.

Han var alene blandt mange, men opbakningen var helt i top til Stoholm IF. Foto: Thomas Kjær Pedersen
Han var alene blandt mange, men opbakningen var helt i top til Stoholm IF. Foto: Thomas Kjær Pedersen

Højere tempo

I modsætning til første halvleg, så fløj målene ind i starten af anden halvleg. På fem minutter havde begge hold scoret fire gange, og da der var gået 11 minutter af anden halvleg, havde Skive scoret lige så mange mål, som i hele første halvleg. Men forskellen var bare, at nu kunne Stoholm også score. 20-16 stod der efter 42 minutter.

Et par udvisninger gjorde dog, at Skive pludseligt åndede Stoholm i nakken ved at reducere til 20-21 med 12 minutter igen. Samtidig var hallen blevet fyldt med buh-råb hver gang Stoholm var i angreb, fordi hjemmepublikum følte, der blev brugt alt for lang tid.

Stoholm fik den sjette udvisning med 10 minutter igen, og kort efter udlignede Skive til 22-22. Skive kom også foran for første gang i kampen.

Der kom for alvor gang i hallen mod slutningen, hvor de to hold kørte parløb og stod helt lige med fem minutter igen. Stoholm bragte sig foran 25-24 og 26-24 kort efter. Og så reducerede Skive på straffekast til 25-26 med ét minut igen, inden Stoholm lavede en fejl med 30 sekunder igen. Og i en fuldstændig vanvittig afslutning, hvor Skive udlignede til 26-26 med fem sekunder igen, blev bolden kastet op til midten, hvor Jakob Lauridsen kastede bolden i et tomt mål til 27-26 i allersidste sekund.

Skive fH-Stoholm IF 26-27 (8-12)

Håndbold, 1. division herrer

Mål for Stoholm: Mikkel Grønbech 5 ,Frederik Nørbjerg 4, Tobias Primdal 3, Per Ryberg 3, Martin Frandsen 3, Johnny Landberg 2, Frederik Langhoff 2, Frederik Fritsche 2 Jakob Lauridsen 2, Mads Thøgersen 1,

Udvisninger Stoholm: 6

Stoholm slog storebror efter vanvittig afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce