Storsejr sender Bjerringbro-damer over nedrykningsstregen

Bjerringbro FH's damer vandt stort over AGF - og er dermed sikre på ikke at rykke direkte ned. Arkivfoto: Lars Rasborg

Storsejr sender Bjerringbro-damer over nedrykningsstregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbro FH's damer vandt på hjemmebane over AGF og kravler dermed - for en stund - væk fra en plads i nedrykningszonen.

1. division, kvinder: Bjerringbro FH sørgede onsdag aften for at lægge maksimalt pres på konkurrenterne i bundstriden i 1. division.

På hjemmebane udspillede BFH-damerne fuldstændig AGF, og med sejren på hele 31-18 sørgede de dermed for endegyldigt at sende tankerne om direkte nedrykning på sommerferie.

Samtidig kravlede BFH op på 1. divisions niendeplads - et point foran Vendsyssel Håndbold, der lige nu indtager den 10. plads, der betyder nedrykningsspil. BFH mangler endnu fire kampe i sæsonen, mens Vendsyssel har fem kampe igen.

- Det var helt sikkert rart, at vi på den her måde fik jaget et spøgelse væk, mens vi fik lagt et godt pres på Vendsyssel, sagde BFH-træner Jesper Bangshøi, der var særdeles tilfreds med indsatsen i onsdagens kamp, hvor der aldrig for alvor var spænding.

BFH's defensiv holdt fuldstændig AGF i skak i kampens første 45 minutter, hvorefter koncentrationen forsvandt en smule.

- Det blev igen en smule lettere, end vi havde regnet med. Men jeg synes altså også, at vi spiller bedre og bedre, så det lover godt, sagde træneren, der pegede på, at det er den øgede bredde efter spillertilgang i julepausen, der er med til at toppe holdet netop nu, da de nye spillere for alvor er ved at være spillet ind på holdet.

Bjerringbro FH-AGF 31-18 (13-7)

1. division, kvinder

Mål for BFH: Louise Søndergaard 6, Mathilde Pedersen 4, Line Gyldenløve 4, Nanna Frausing 4, Pernille Sandtorp 3, Rikke Tornbjerg 3, Sofie Nielsen 2, Emilie Bangshøi 2, Thilde Boesen 1, Rikke Enevoldsen 1, Christina Haahr 1.

Udvisninger: BFH 2, AGF 0

Tilskuere: 120

Storsejr sender Bjerringbro-damer over nedrykningsstregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce