Talentfuld og hurtig højre back bygger på: Ambitionen er en startplads på VFF's førstehold

For nylig underskrev Mads Frederiksen en kontrakt med Viborg FF. De næste tre år er han bundet til klubben, og den tid skal bruges på at udvikle sig som spiller. Ambitionen på lang sigt er at spille fast på førsteholdet. Foto: Morten Pedersen

Talentfuld og hurtig højre back bygger på: Ambitionen er en startplads på VFF's førstehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årige Mads Frederiksen er glad for sin kontrakt med Viborg FF, og han knokler videre i jagten på drømmen om at begynde på banen for klubbens førstehold.

Viborg: 17-årige Mads Frederiksen spillede mandag eftermiddag alle 90 minutter for Viborg FF's reserver på højre back i kampen mod Silkeborg.

For nylig fik han en tre-årig kontrakt med klubben, men hvad betyder det egentlig for ham at få skrevet under på sådan nogle papirer, der nu betyder, at han har en plan for de næste tre år i klubben?

- Rent fodboldmæssigt betyder det faktisk ingenting. Jeg knokler videre og skal hele tiden forsøge at bygge mere på mit spil, så det, at jeg har skrevet under på en kontrakt, betyder ikke noget for mig inde på banen, for der skal jeg bare spille fodbold, som jeg altid har gjort, sagde Mads Frederiksen efter 3-2 sejren over Silkeborg.

Men selvom det ikke påvirker hans spil, er han selvfølgelig stolt og glad over at få en kontrakt stukket i hånden.

- Det er jo dejligt at få at vide, at Viborg FF gerne vil give mig en kontrakt. Det er jo et skulderklap for det spil, som jeg viser inde på grønsværen. Det giver mig bare endnu mere lyst til at levere inde på banen, sagde den talentfulde højre back.

Foto: Morten Pedersen
Foto: Morten Pedersen

Forcer og svagheder

I kampen mod Silkeborg var det tydeligt for de fremmødte at se, hvilke kvaliteter det er, som Mads Frederiksen besidder. I anden halvleg spillede han i den side, hvor tilskuerne stod, og i en løbeduel med en Silkeborg-spiller oversprintede han ham fuldstændig, hvilket fik et par kommentarer med på vejen fra sidelinjen.

- Hold op, han er hurtig ham der, lød det blandt andet fra en af tilskuerne.

Og det er Mads Frederiksen også selv ganske klar over.

- Jeg er selvfølgelig rigtig hurtig, det ved jeg godt. Men jeg synes også, at mine indlæg er blevet rigtig gode, men de kan blive endnu bedre, så der skal jeg også bygge på. Men der, hvor jeg skal bygge mest på, er helt klart i duelspillet i forsvaret, sagde Mads Frederiksen.

Foran ham i køen til spilletid i 1. division står især Mikkel Knudsen, som har været fast mand på højrebacken for VFF i denne sæson. Hvis man direkte spørger Mads Frederiksen, hvornår han overtager den plads, får folkebladet ikke noget konkret svar ud af ham.

- Selvfølgelig er det min ambition at komme op og spille på førsteholdet og starte inde for VFF, men der går nok lidt tid endnu. Så jeg skal bare bruge tid på at udvikle mig, og det får jeg heldigvis endnu mere tid til, når jeg er færdig på Viborg Katedralskole, sagde Mads Frederiksen.

Talentfuld og hurtig højre back bygger på: Ambitionen er en startplads på VFF's førstehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce