Team Viborg kravler op i tabellen med sejr

Team Viborg fik onsdag aften en vigtig sejr. Foto: Johnny Pedersen

Team Viborg kravler op i tabellen med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en 2-1 sejr over Varde kravlede Team Viborgs U18-piger op fra en 11. plads til en 8. plads i tabellen. Nu vil man gerne holde fast i den position.

U18 Piger, DM: Det var en kamp mellem to ligeværdige hold, hvis man kiggede på tabellen.

Inden kampen havde Team Viborg 17 point, og Varde havde 18. Men ved hårdt arbejde fik Team Viborg kæmpet sig til en 2-1 sejr på udebane.

De første 10 minutter var det Varde, der sad på stort set alt. Værterne lagde et stort fysisk pres på Team Viborg, men Viborg-spillerne holdt godt ved og kom ikke bagud.

- Efter vi lige fik reddet stormen af, så kom vi klart bedre med. Men det var egentlig en ret chancefattig første halvleg. Vi kom dog foran cirka 36 minutter inde i første halvleg, da vi fik et frispark omkring midten. Det blev så sparket mod feltet, og her dukkede Maja Henriksen så op ved bagerste stolpe og scorede til 1-0, sagde Christina Holm, der onsdag aften var holdets træner i Henrik Larsens fravær.

Føringen blev dog smidt, da Varde udlignede på et hjørnespark, da anden halvleg nærmest lige var startet.

- Og så lagde de endnu en gang et ordentligt tryk på os, så vi panikkede en lille smule. Men så blev det altså vores tur til at score på hjørnespark, da Mathilde Rasmussen satte den ind efter 57 minutter, sagde træner Christina Holm.

De sidste 30 minutter kom Team Viborg under hårdt pres, men viborgenserne formåede stort set at holde Varde fra store åbne muligheder i resten af kampen. Træneren betegnede sejren som en decideret arbejdssejr.

Varde-Team Viborg 1-2 (0-1)

Fodbold, U18 Piger, DM

Mål: 0-1 Maja Henriksen (36.), 1-1 Frida Benzon (47.), 1-2 Mathilde Rasmussen (57.)

Team Viborg kravler op i tabellen med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce