Tjele Vest Sport får ny kendt bomber

Christian Olsen (bagerst) trækker nu i TVS-trøjen. Arkivfoto: Preben Madsen

Tjele Vest Sport får ny kendt bomber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian »Speedy« Olsen drosler ned for karrieren og spiller fremover for Tjele Vest Sport i serie 2.

25 mål på en halvsæson. Det er så mange mål, som Christian »Speedy« Olsen har tænkt sig at score for Tjele Vest Sport (TVS) i serie 2 i foråret. I hvert fald hvis man spørger træner Rene Kjærsgaard.

Rene Kjærsgaard glæder sig over sin nye angriber.
Rene Kjærsgaard glæder sig over sin nye angriber.
Foto: Preben Madsen

»Det er noget, som Rene siger. Jeg er holdt op med at love, hvor mange mål jeg scorer. Det går aldrig godt,« siger Christian Olsen, som optrådte for Viborg FF i perioden 2008-2011.

Den målfarlige og lynhurtige angriber har for nylig spillet syv måneder i den bedste islandske række, men nu er han altså tilbage i Danmark, hvor han bor i det sydlige Viborg.

»Det var okay i Island. Der bliver gået til den i kampene, men træningskulturen er lidt håbløs. For eksempel blev der bygget en indendørs hal med en kunstofbane, som vi kunne træne på, men der var kun plads til en halv bane,« siger Christian Olsen, som også fortæller, at de mange unge spillere i klubben virkede lidt ligeglade med det hele.

Christian Olsen kunne egentlig godt tænke sig at fortsætte sin professionelle karriere, men han har ikke fundet en klub i Danmark. Der var måske muligheder i Norge eller Sverige, men det har Christian Olsen valgt fra på grund af afstanden til familien.

»Det er ikke længere attraktivt for mig. Så vil jeg hellere hygge mig med venner og familie. Jeg bor jo på samme vej som Rene (Kjærsgaard, red.), og jeg trænede lidt med i efteråret (i Tjele Vest Sport, red.), da jeg kom hjem fra Island. I klubben er der nogle unge spillere, som vil noget, og jeg vil gerne hjælpe dem videre på deres vej ved at dele ud af det, som jeg har,« siger Christian Olsen, som dog ikke har en stor trænerdrøm i maven.

Kun angriber

For nogle sæsoner siden fik Tjele Vest Sport tilgang af Asbjørn Sennels, som endte med at gøre comeback for Viborg FF's førstehold, og nu kan Rene Kjærsgaard altså præsentere en ny stor profil og tidligere superliga-spiller.

»Christian er god til at tage fat i folk og sige, at de skal gøre sådan og sådan. Han vil gerne stå for nogle træningspas, og det er fedt at få ham ind over og få noget alternativ træning,« siger Rene Kjærsgaard.

Da Asbjørn Sennels kom til klubben blev han omskolet fra back til midtbanespiller, men 29-årige Christian Olsen skal ikke spille andet end angriber, forsikrer TVS-træneren.

»Christian skal være vores bomber. Jeg har sagt, at jeg bliver skuffet, hvis han ikke scorer 20 mål, men han har selv sagt, at han bliver skuffet, hvis han ikke når 25. Det er to mål i snit per kamp,« siger Rene Kjærsgaard, som lyder helt tilfreds med udsigten til de mange mål.

TVS tager i øvrigt snart på træningslejr, som er ved at blive en fast tradition for klubben, hvor socialt samvær bliver prioriteret meget højt. Det er også planen, at TVS igen skal træne på kunstgræsset på VFF's anlæg på Kirkebækvej i opstartsperioden.

Tjele Vest Sport får ny kendt bomber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce