VFF-talent nærmer sig banen efter forsømt efterår

Casper Gandrup, der her scorer i en hjemmekamp mod Vendsyssel, ser igen ud til at kunne komme i kampaktion for Viborg FF efter et halvt år udenfor. Arkivfoto: Morten Stricker.

VFF-talent nærmer sig banen efter forsømt efterår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et løberknæ har i et halvt år holdt 19-årige Casper Gandrup fra kampbanen. Men nu lysner det, og den unge midtbanespiller håber på at få spilletid i mandagens reserveholdskamp mod Silkeborg.

Viborg: Casper Gandrup lignede en af de mest spændende opkomlinge i Viborg FF's trup i flere år, da han som 18-årig leverede flere fine præstationer med masser af energi og dynamik i sit spil.

Men i efteråret 2018 måtte tilskuerne på Energi Viborg Arena spejde langt efter talentet fra egne rækker.

Casper Gandrup var ramt af et drilsk løberknæ - en irritationstilstand i knæet, som blev ved med at blusse op, når Gandrup prøvede at få styrken tilbage.

Den lange periode udenfor har Gandrup brugt på at træne sig fysisk stærkere og mere eksplosiv i træningscenteret, men målet har naturligvis hele tiden været at få knæet i orden, så han kan træne fuldt med igen.

Og nu er den tid kommet, hvor Casper Gandrup igen træner fuldt ud med sammen med holdkammeraterne.

- Det er dejligt at være tilbage. Selvom det er hårdt at være ude så længe, så har jeg alligevel kunne bygge andre ting på, og jeg føler, at min krop er stærkere nu end før skaden. Så nu skal jeg bare have et stabilt forår, og så håber jeg, at jeg kan kæmpe mig ind på holdet igen, siger Casper Gandrup til Viborg FF's hjemmeside.

Midtbanespilleren med den dynamiske offensive spillestil håber på at få tid på banen allerede i reserveholdskampen mod Silkeborg på mandag.

- Der går nok lidt endnu før jeg kan spille 90 minutter, men jeg mærker ingen problemer på træningsbanen. Det er selvfølgelig noget andet at komme i kamp, men jeg regner med at spille reserveholdskamp på mandag, og så tager vi den derfra, slutter Casper Gandrup, der 17 gange var i aktion for Viborg FF i sidste sæson.

VFF-talent nærmer sig banen efter forsømt efterår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce