VFF´s reserver hentede tredje sejr på stribe

Det var et ungt VFF-mandskab, som sejrede i Hjørring. Arkivfoto: Morten Dueholm

VFF´s reserver hentede tredje sejr på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjørring: Det var et ungt mandskab, som VFF torsdag havde sendt afsted til reserveholdskamp mod Vendsyssel FF. Det unge mandskab, som blev ledet af den normale U19-træner Jakob Mouritsen, lykkedes med at hente en 3-1-sejr i Hjørring.

Det var en kamp, hvor VFF styrede begivenhederne i størstedelen af kampen, hvilket da også havde været planen hjemmefra, fortæller Jakob Mouritsen.

- Vi stillede med en trup, hvor alle kunne spille U19, så vi havde snakket om, at vi ikke skulle ind i for mange dueller, men prøve at have bolden og spille hurtigt. Det lykkedes godt i det meste af kampen, sagde træneren om holdets præstation.

Selvom det spillemæssigt startede godt for VFF, var det hjemmeholdet, som kom foran 1-0. Det skete efter 17 minutter på et straffespark.

Der gik dog kun ni minutter før VFF kunne svare tilbage - også på straffespark. Her blev Mads Kjellerup væltet i feltet, og Casper Gandrup udnyttede straffesparket til at gøre det til 1-1, hvilket også var pausestillingen.

Klassemål lukkede kampen

Planen til anden halvleg var at fortsætte det gode spil, og det var netop hvad de unge VFF-spillere gjorde. Bare seks minutter efter pausen, kunne Nikolaj Kramer sende VFF på vinderkurs, da han fulgte op på et frisspark og sendte bolden i nettet.

VFF´s spilovertag fortsatte, men den afgørende scoring lod vente på sig. 14 minutter før tid kom det forløsende 3-1-mål så, og det var et smukt et af slagsen.

Målet i sig selv var ikke en perle, men det kom efter et langt angreb, hvor VFF havde spillet bolden rundt 30 gange mellem sig, før Mads Søndergaard afsluttede angrebet med en scoring, som skulle vise sig at være til slutresultatet på 1-3.

- Det var en god modstander, men vi viste, at vi kunne gøre ondt på dem. Vi viste, at vi har et godt og ungt hold her i Viborg, og jeg er rigtig godt tilfreds med både resultatet og præstationen, sagde Jakob Mouritsen.

Vendsyssel FF - Viborg FF 1-3

Fodbold, reserveligaen

Mål: 1-0 Seyi Adekoya (17.), 1-1 Casper Gandrup (26.), 1-2: Nikolaj Kramer (51.), 1-3 Mads Søndergaard (76.)

VFF´s reserver hentede tredje sejr på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce