VHK-herrer kan vinke farvel til direkte oprykning

Mads Møller gjorde det fint, men kunne ikke forhindre et nederlag. Arkivfoto: Morten Pedersen.

VHK-herrer kan vinke farvel til direkte oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's herrer tabte udekampen mod Mors/Thy efter et sandt drama. Dermed behøver holdet ikke længere spekulere på den direkte oprykning.

2. division, herrer: Det var et sandt drama, da Viborg HK's herrer søndag spillede ude mod Mors/Thys andethold.

Helt frem til de sidste sekunder havde VHK chancen for at hente et vigtigt point, men en afslutning i de døende sekunder blev brændt - og dermed vandt Mors/Thy med 25-24.

De to hold fulgtes pænt ad i første halvleg, men i anden halvleg løb ikke mindst VHK-forsvaret ind i store problemer mod Mors/Thy. Daniel Claudi i målet stod dog fremragende og var sammen med en stærkt spillende Mads Møller med til at holde liv i håbet.

Viborg HK kom dog alligevel bagud med 19-13 og intet tydede på spænding i kampens slutfase. Et sats med to mandsopdækninger virkede dog rigtig godt, og med 12 sekunder igen fik VHK chancen for at udligne hjemmeholdets føring. Afslutningen blev dog brænd, og dermed tabte VHK topkampen.

- Vi havde absolut chancen for et point i en drabelig afslutning. Så det er klart, at vi allesammen er skuffede, men hvis vi omvendt ser på kampen som en helhed, så kan vi også godt se, at vi har meget at arbejde med, sagde VHK-træner Jeppe Bach Knudsen, som blandt andet pegede på, at VHK simpelthen manglede kvalitet i afslutningerne.

- Det var nok den direkte oprykning, der røg der. Men vi har også rigeligt at se til omkring os selv, så nu har vi en bekymring mindre, sagde han.

Mors/Thy-Viborg HK 25-24 (10-9)

2. division, herrer

Mål for Viborg HK: Mads Møller 6, Mads Oxbøll 4, Jens Christian Bräuner 3, Morten Pedersen 3, Marcus Juul 3, Frederik Langhoff 3, Mikkel Krogshede 2

VHK-herrer kan vinke farvel til direkte oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce