VHK-herrer vandt vigtig topkamp

Jeppe Bach Knudsens tropper hentede to vigtige point ude mod Hjallerup. Arkivfoto: Annelene Petersen

VHK-herrer vandt vigtig topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's herrer har nu bragt sig i en særdeles fordelagtig situation i bestræbelserne på at kæmpe med om oprykning til 1. division.

2. division, herrer: Viborg HK's herrer hentede torsdag aften en særdeles vigtig sejr i topstriden i 2. division. Ude vandt holdet med 29-25 over oprykningsrivalen Hjallerup.

Der var tale om en særdeles tæt affære helt frem til 10 minutter før tid. Her trak VHK en smule fra og kom foran med 23-20. Hjallerup kæmpede videre og nåede flere gange tæt på, men fik aldrig udlignet. I de sidste minutter gik alt så op i en højere enhed for VHK, som trak fra og sikrede sig de to point.

Dermed kravler VHK op på andenpladsen i rækken og er nu et point foran netop Hjallerup samtidig med, at VHK har spillet to kampe færre end nordjyderne. De øvrige tophold er andethold. Derfor vil en andenplads netop nu give oprykningskampe til 1. division.

Cheftræner Jeppe Bach Knudsen var særdeles tilfreds med måden, som holdet sikrede sig sejren på, og han havde masser af ros til spillerne, der over en bred kam leverede varen.

- Hele vejen omkring var der bare så mange ting, der lykkedes for os. Det var så fedt, at vi lavede et oplæg, fulgte det og vandt, sagde Jeppe Bach Knudsen.

- Det giver et stort moralsk boost, at tingene lykkedes mod en svær modstander. Det er nu, at spillerne mærker, at alt arbejdet bærer frugt, forklarer cheftræneren, der mener, at det er oplevelser som torsdagens, der gør, at flere af de unge spillere smider usikkerheden over bord.

Torsdag aften var de støttet af erfarne spillere som Mads Møller og Torben Vinther. Sidstnævnte sørgede for at binde forsvaret godt sammen, mens Mads Møller offensivt var sprudlende og scorede 10 mål.

Jeppe Bach Knudsen ville også gerne erkende, at sejren bringer VHK-herrerne i en rigtig god position i forhold til ambitionen om at spille med om oprykningen til det allersidste.

Hjallerup-Viborg HK 25-29

Håndbold, 2. division, herrer

Mål for Viborg HK: Mads Møller 10, Tobias Primdahl 4, Morten Pedersen 4, Jens Christian Bräuner 3, Mikkel Krogshede 2, Mads Oxbøll 2, Marcus Juul 2, Frederik Langhoff Olesen 2

VHK-herrer vandt vigtig topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce