Viborg FF tilbage på førstepladsen - knuste Thisted på stærk anden halvleg

Jeppe Grønning var første mand på måltavlen, da Viborg FF besejrede Thisted FC med 4-0. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg FF tilbage på førstepladsen - knuste Thisted på stærk anden halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Grønning indledte målscoringen kort inde i anden halvleg, da Viborg FF slog bundholdet Thisted FC med 4-0 på udebane. Dermed er VFF tilbage på førstepladsen i 1. division med syv runder igen.

Thisted: Viborg FF kunne med en sejr på udebane mod bundholdet Thisted FC spille sig tilbage på førstepladsen i 1. division.

Efter en målløs første halvleg satte Viborg FF sig tungt på kampen efter pausen og vandt med hele 4-0 på Sparekassen Thy Arena. Jeppe Grønning, Mikkel Agger og Andreas Albers gange to scorede målene for gæsterne.

Første halvleg begyndte som en lige affære med lidt for meget spil i luften efter Viborg FF's smag. Der var mindre chancer til begge hold. Mikkel Agger fik headet på et fint indlæg fra Christian Sivebæk, og Thisted havde en fri flugter fra kanten af feltet uden at ramme målet.

Christian Sivebæk var kampens store oplevelse i de første 45 minutter. Gang på gang udfordrede han sin direkte modspiller med giftige ryk på højrekanten, og det førte til flere fornuftige indlæg og et par frispark i farlige positioner.

Den største chance kom i det 36. minut, da Sivebæk slap fri og fandt Nicklas Røjkjær midt for mål, men han måtte se Thisteds målmand klare forsøget med en fodparade. Den skulle have været der, og Røjkjær tog sig forståeligt til hovedet i ærgrelse.

Inden da havde Sivebæk haft en god hovedstødchance på et frispark fra Røjkjær, men Sivebæk fik ikke kraft nok i afslutningen.

Kort efter den store mulighed til Røjkjær rodede Nikko Boxall sig ud i en presset situation og tabte bolden på egen banehalvdel. Thisted FC fik en skudchance i højre side af feltet, men afslutningen var både svag og upræcis - og VFF slap med skrækken.

Dermed var stillingen 0-0 efter en første halvleg, hvor Thisted FC havde fordel af medvind. Alligevel var det gæsterne, som havde overtaget.

Anfører indledte målfest

Anden halvleg begyndte med et pres fra Thisted FC, men det blev hurtigt punkteret. Et hjørnespark fra Nicklas Røjkjær førte til en VFF-afslutning, og så lå bolden pludselig for fødderne af anfører Jeppe Grønning, som fra nært hold sendte bolden i nettet til 1-0.

Tre minutter senere erobrede VFF bolden tæt på midterlinjen og slog hurtigt kontra. Mikkel Agger udnyttede pladsen i højre side, driblede cool forbi en modstander og placerede med venstre inderside bolden uden for Thisted-målmandens rækkevidde. 2-0 til udeholdet.

Efter 62 minutter kom VFF igen på måltavlen. Frederik Brandhof fandt på grænsen af offside Mikkel Agger med en fremlægning, og angriberen afleverede uselvisk på tværs til Andreas Albers, som let kunne sparke sig op på otte sæsontræffere.

Herefter trak VFF sig lidt tilbage og overlod initiativet til et modløst hjemmehold, som ikke formåede at skabe noget nævneværdigt. I stedet blev Frederik Brandhof væltet i feltet efter 79 minutter, og dommeren valgte efter lidt tøven at pege på straffesparkspletten.

Andreas Albers udnyttede den store mulighed trods et noget svagt spark, som målmanden fik hånden på.

Mere skete der ikke i kampen, og Viborg FF kunne forlade Thisted med en knusende 4-0-sejr i bagagen.

Thisted FC - Viborg FF 0-4 (0-0)

Mål: 0-1 Jeppe Grønning (51.), 0-2 Mikkel Agger (54.), 0-3 Andreas Albers (62.), 0-4 Andreas Albers (straffespark, 79.)

Indskiftninger VFF: Oliver Thychosen for Nicklas Røjkjær (60.), Jung Bin Park for Christian Sivebæk (74.), Nikolaj Leth for Frederik Brandhof (84.)

Kort: Ingen

Tilskuertal: 859

Viborg FF tilbage på førstepladsen - knuste Thisted på stærk anden halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce