Viborg HK jagter førstepladsen i topbrag

Viborg HK møder topholdet fra Mors-Thy søndag klokken 15 Foto: Morten Pedersen

Viborg HK jagter førstepladsen i topbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK kan søndag eftermiddag spille sig tættere på en direkte oprykning til 1. division, hvis de slår topholdet Mors-Thy på udebane.

2. division, herrer: Der venter Viborg HK en topkamp på søndag, hvor holdet møder Mors Thy på udebane. Viborg HK ligger lige nu nummer tre, men er også tre kampe efter første- og andenpladsen i 2. division. Hvis holdet går hen og vinder de tre kampe, de er efter konkurrenterne, ligger holdet til direkte oprykning til 1. division. Men det kræver en sejr mod thyboerne, der sidste gang slog Viborgs herrehold med seks mål.

- Vi må nok kalde det for sidste udkald, hvis vi snakker om den direkte oprykning til 1. division. Det kræver ubetinget en sejr på søndag, hvis vi skal nå førstepladsen. Der er ikke så meget at rafle om, siger træner Jeppe Bach Knudsen.

Men Viborg HK har været udfordret med kampene i den sidste periode og er ude af kamptræning. To kampe er blevet flyttet og en enkelt aflyst, da Åstrup/Hammelev for to uger siden ikke mødte op til kampen.

- Vi har da gjort os nogle tanker om, hvordan vi står kampmæssigt i forhold til dem, vi skal spille imod, og der har vi nogle ubekendte. Vi er ikke rigtigt inde i et flow. Men jeg er ikke nervøs for det spillemæssige, det jeg er uvidende om, er, om vi kan holde niveauet i 60 minutter.

- Folk er til gengæld sultne, og de glæder sig helt afsindigt meget til at komme i gang og spille kamp, siger Jeppe Bach Knudsen, der kalder Mors-Thy for rækkens bedste hold.

Viborg HK jagter førstepladsen i topbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce