Viborg HK og Aarhus United spillede uafgjort i en særdeles tæt affære

Det hele endte uafgjort i Aarhus, da Viborg HK mødte Aarhus United. Selvom kampen ikke betød noget på papiret, var det en kamp med masser af tempo og tænding. Arkivfoto: Morten Pedersen

Viborg HK og Aarhus United spillede uafgjort i en særdeles tæt affære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en særdeles tæt affære mellem Aarhus United og Viborg HK 2. påskedag. Med et enkelt minut igen stod der 24-24, men ingen af de to hold formåede at score på deres sidste chancer, og så blev det uafgjort.

Aarhus: Der ventede Viborg HK en lidt interessant kamp 2. påskedag, da de skulle spille en på papiret ligegyldig kamp. Også Jakob Vestergaard erkendte inden opgøret, at han ikke kunne bruge kampen til alvorlig meget, men der blev i allerhøjeste grad gået til stålet, og begge hold kom med masser af tænding i kampen. Det hele endte uafgjort 24-24, selvom begge hold til slut havde muligheden for at snuppe sejren.

Viborg fik hurtigt en føring på 2-0, men så scorede Aarhus United de næste fem af seks mål og var foran 5-3. Så var det VHK's tur til at få en god periode, hvor de smed tre bolde i mål uden en scoring fra hjemmeholdet. Efter et kvarters spil stod der 7-5 til VHK. Herefter blev det en halvleg, hvor begge hold skiftedes til at føre i meget korte perioder, men da der blev fløjtet til pause, stod der 12-11 til VHK.

Det var en halvleg præget af pletvis gode aktioner fra begge holds keepere. Josephine Nordstrøm i VHK-målet måtte dog tage en pause mod slutningen, da hun reddede en bold med hovedet.

Spænding til det sidste

Med en smal føring inden anden halvleg gik i gang, var der lagt op til en spændende afgørelse i Ceres Arena.

Og ligesom i første halvleg så startede VHK godt og scorede halvlegens første to mål, inden Aarhus United tog en tidlig timeout, da der var spillet fire minutter ved stilling 15-12 til VHK. Men så scorede VHK ikke i otte minutter, og så var det igen lige, 15-15.

Derefter blev det en kamp i et rigtig højt tempo, hvor begge hold formåede at score på de fleste chancer. De kom bare sjældent frem til ret mange, da der i samme periode blev lavet en del fejl. Holdene skiftedes til at føre og efter 24 minutter i anden halvleg stod der 22-21 til Aarhus United.

Derefter fulgte et par meget spændende slutminutter, hvor marginalerne var på Aarhus Uniteds side. 24-22 stod der således til Aarhus med cirka to minutter igen. Man troede spændingen var væk, men efter en hurtig scoring og en opsnappet bold af Kristina Jørgensen stod der pludselig 24-24 med et enkelt minut tilbage.

Aarhus United tog en timeout - men formåede ikke at score på det efterfølgende angreb og så havde Viborg HK chancen for at vinde kampen i kampens sidste angreb. Men da det løb lidt ud i sandet, forsøgte Line Uno sig med få sekunder igen, men bolden gik forbi.

Derefter lød slutfløjtet og kampen endte uafgjort 24-24.

Dermed er slutspillet forbi - og VHK ender på en fjerdeplads i slutspilspuljen.

Viborg HK og Aarhus United spillede uafgjort i en særdeles tæt affære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce