Viborg HK tabte i sidste spillerunde og sender TTH i slutspillet

Viborg HK tabte onsdag aften hjemme til TTH Holstebro. Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2019

Viborg HK tabte i sidste spillerunde og sender TTH i slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK kunne ikke finde rytmen i grundspillets sidste runde. Hjemme i Vibocold Arena blev det til et nederlag til TTH Holstebro, som dermed sikrede sig den sidste plads i slutspillet.

Viborg: Viborg HK tabte onsdag aften med 23-27 til TTH Holstebro hjemme i Vibocold Arena. Dermed kunne TTH i Viborg fejre, at holdet sikrede sig den sidste plads i slutspillet, som VHK i forvejen var kvalificeret til.

I kampens indledning var det svært at se, at VHK ikke havde noget på spil. VHK virkede opsatte og skabte sig hurtigt en føring mod et TTH-hold, som kæmpede med at finde offensive løsninger mod et bevægeligt Viborg-forsvar med en koncentreret Rikke Poulsen bag sig.

VHK kunne dog ikke helt holde koncentrationen. Fejlene begyndte at indfinde sig, hvilket betød, at TTH langsomt kunne hale ind og udligne til 6-6.

Herfra blev det en meget lige kamp, hvor begge hold skulle arbejde for hvert eneste mål. VHK fortsatte med at lave for mange fejl, og i en periode faldt spillet helt sammen, hvilket gæsterne udnyttede til at bringe sig foran med tre mål.

VHK strammede dog skruen til sidst. Poulsen fortsatte med at tage fint fra i målet, og i offensiven var især Line Haugsted skarp. VHK nåede op, og i halvlegens døende sekunder sørgede Line Haugsted på egen hånd for endnu en scoring, så VHK kunne gå til pause foran med 13-12.

Sjusket offensiv

I anden halvleg gentog billedet sig. VHK fik igen en fin start og skabte et hul. Det fik TTH til at satse, og set fra tribunen tydede meget på, at VHK var ved at punktere spændingen.

Men igen var det som om, at koncentrationen slap op. VHK lukkede TTH ind igen - og godt halvvejs i halvlegen var det gæsterne, der førte kampen.

VHK stod som sådan solidt nok i defensiven, men offensivt var det bestemt ikke godt. Alt for mange sløsede afslutninger og tekniske fejl gav en offensiv uden den rytme, som VHK ellers har haft i mange af de seneste kampe.

Det blev en nervepirrende afslutning, hvor TTH var i teten, men uden at kunne lukke kampen. VHK kunne omvendt heller ikke vende kampen helt på hovedet og endte altså med at tabe efter otte sejre i træk.

Nederlaget får dog ingen betydning. VHK slutter grundspillet på en syvendeplads og er klar til slutspillet, hvor der efter aftenens resultater venter en pulje med Team Esbjerg, Herning-Ikast og Aarhus United.

Viborg HK-TTH Holstebro 23-27 (13-12)

Håndboldligaen, kvinder

Mål for VHK: Line Haugsted 6, Kristina Jørgensen 4, Moa Högdahl 3, Ann Grete Nørgaard 3, Ida-Marie Dahl 3, Stine Bodholt 2, Amalie Grøn 1, Karen Nørgaard 1

Viborg HK tabte i sidste spillerunde og sender TTH i slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce