Viborg Karate Skole kæmpede sig til succes i Østeuropa

Mikkel Nørgaard fra Frederiks (tv.) vandt sølv i kadet-klassen. Kristoffer Kim Nielsem (th.) vandt guld i junior-klassen. I midten står træner Jonatan D. Bjerrekær. Privatfoto

Viborg Karate Skole kæmpede sig til succes i Østeuropa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg Karate Skole havde to ungdomskæmpere i finalen til Euroasian Championship i Letland. Kristoffer Kim Nielsen strøg til tops.

Viborg: Viborg Karate Skole fik to kæmpere på medaljeskamlen til Euroasian Championship i Letlands hovedstad Riga.

Til stævnet, hvor Viborg Karate Skole var eneste repræsentant fra Vesteuropa, skulle Kristoffer Kim Nielsen i aktion i juniorklassen blandt de 15-16-årige drenge.

Der blev kæmpet i kontaktkarate, og det var samtidig tilladt både at holde, gribe og kaste modstanderen.

Kristoffer Kim Nielsen skulle i sin første kamp møde en lette, som han i 2015 tabte til ved samme stævne i Riga.

Modstanderen var siden da vokset en del i højden, mens Viborg-kæmperen primært var blevet bredere over skuldrene, og Kristoffer Kim Nielsen udnyttede sin fysiske styrke til at vise mest initiativ i omkampen og på den måde sikre sig sejren. Både den ordinære kamp og omkampen sluttede 0-0.

I finalen ventede en anden lette på Kristoffer Kim Nielsen. Det var en teknisk dygtig finalemodstander, men Kristoffer Kim Nielsen begyndte kampen med et glimrende kast og efterfølgende et flot spark til hovedet - og kørte derefter en sikker sejr på 5-1 hjem.

I klassen for de 14-15-årige drenge stillede Mikkel Nørgaard op. Han træner til daglig i Frederiks - i Viborg Karate Skoles satellitklub. Første kamp var mod en hviderusser, som praktiserer en judoinspireret form for karate, som involverer mange kast. Det lykkedes dog Mikkel Nørgaard at hive sejren hjem.

I finalen skulle Mikkel Nørgaard prøve kræfter med Hvideruslands stærkeste kæmper i klassen, og her var Frederiks-kæmperen chanceløs.

Allerede efter cirka 30 sekunders kamp var han bagud 0-7, og kort efter blev kampen stoppet. Det sker, når pointforskellen er otte eller mere, da kampen i det tilfælde ikke længere har nogen sportslig værdi.

Først i det nye år planlægger Viborg Karate Skole, som senere i december holdet graduering, at deltage i Scottish Open samt et stævne i hollandske Rotterdam.

Viborg Karate Skole kæmpede sig til succes i Østeuropa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce