Viborg-kæmpere hentede både pokaler og erfaring i København

Kæmperne fra Viborg Kampsport havde en god oplevelse ved BS Cup i København. Privatfoto

Viborg-kæmpere hentede både pokaler og erfaring i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

København: Viborg Kampsport havde i weekenden 10 kæmpere med ved det store stævne BS Cup i København.

Det er et af de stævner, som Viborg Kampsport vægter særligt højt, da det giver mulighed for, at de nye kæmpere kan hente brugbar erfaring.

Viborg Kampsport kom hjem med en guldpokal, to sølvpokaler og en bronzepokal fra stævnet, der har både nybegyndere og landsholdskæmpere med.

Det var 15-årige Rikke Svendsen, som nappede en sikker guldpokal, mens Josefine Birk og Maja Sørensen tog en sølvpokal og Flemming Lausten tog bronze.

Sidstnævnte gjorde comeback som stævnekæmper efter at have holdt pause i mange år. Den 45-årige Viborg-kæmper var oppe mod kæmpere, som havde højere grader end ham selv, men han kæmpede flot og endte altså med bronze.

14-årige Maja Sørensen havde tidligere på året været med klubbens talenthold i Holland, og hun var tilmeldt stævnet som erfaren kæmper. Det betød hård modstand. Hun tonsede dog frem og gav sin ellers tungere og hårdtslående modstander godt igen, hvilket gav hende en sejr i første kamp. I finalen kom hun op mod en erfaren modstander, som var rigtig god til at score point via spark til hovedet. Og netop den del havde Maja Sørensen svært ved at dæmme op for, og det blev udslagsgivende i finalen.

- Det var meget nervepirrende inden kampen, men efter kampen havde jeg det fedt og var stolt af sig selv. Jeg lykkedes med mange af de ting mig og min coach havde planlagt. På samme tid fandt vi ud af, hvilke ting jeg skal have fokus på fremover, og nu er jeg helt klar til at træne videre, sagde hun.

En af de purunge var 12-årige Casper Svendsen. Han hentede også brugbar erfaring ved stævnet, hvor han vandt sine første to kampe, inden han løb ind i rigtige dygtige modstandere, som han tabte til, hvilket han dog tog i stiv arm.

- Jeg er stolt og tilfreds med alle mine kæmpere. Vores primære fokus med at tage af sted til stævner er at udvikle kæmperne. Nogle gange er omstændighederne ikke til, at man ender på podiet, men så længe der er udvikling, er målet nået, og jeg er fuldt ud tilfreds, sagde coach Ida Liv Berndt.

Viborg-kæmpere hentede både pokaler og erfaring i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce