- Handel flyttes fra Viborg

Energi Viborg bør ikke opfordre sine kunder til at handle alle andre steder end i Viborg, mener lokal borger. Arkivfoto

- Handel flyttes fra Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energi Viborg opfordrer indirekte sine kunder til at købe ind alle andre steder end i byen, mener borger.

Viborg: Jeg har det meget dårligt med, at vores lokale energiselskab, Energi Viborg, sender massevis af mails ud, hvor de reelt opfordrer deres kunder til ikke at handle i Viborg.

Det siger Jens Ingolf Nørgaard fra Viborg, der er så sur på det kommunalt ejede energiselskab, at han i ren og skær protest har valgt at få sin elforsyning fra et konkurrerende selskab.

Energi Viborg er gennem sin såkaldte fordelsklub tilsluttet rabatvirksomheden Logbuy, der har sit hovedkontor i København. Og systemet er på samme måde som hos en række tilsvarende virksomheder, at kunderne via nettet kan købe en række varer og tjenesteydelser med rabat.

- Men langt de fleste af de tilbud, der sendes til kunderne, er til butikker alle andre steder end i Viborg. Og dermed flytter man jo handel væk fra vores lokalområde, siger Jens Ingolf Nørgard.

- Selv om jeg nu får min elektricitet et andet sted fra, har Energi Viborg jo monopol på blandt andet vandforsyning og spildevand, så på det område er jeg og alle andre borgere i byen tvunget til at betale til Energi Viborg, siger Jens Ingolf Nørgaard.

- Handel flyttes fra Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce