10 år med Søndersøløb i psykiatrien

Jens Gylling Holm, Kristine Lundorff, Chalotte Jensen og Charlotte Hansen er fire af de brugere af Daghus Viborg, som har været med til at indsamle sponsorgaver. En grænseoverskridende opgave - men også en opgave, der har givet dem mod på mere. Foto: Jane Gisselmann.

10 år med Søndersøløb i psykiatrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum. For tiende år i træk afholder psykiatrien sit eget Søndersøløb. Brugerne har for første gang deltaget i at skaffe sponsorgaver og det har givet mod på mere.

Når psykiatrien i år afholder sit eget Søndersøløb om eftermiddagen tirsdag den 29. maj, bliver det 10. gang psykiatribrugere både fra Viborg og en lang række andre kommuner i landet mødes for at løbe eller gå turen rundt om Søndersø.

Og for at markere jubilæet har psykiatrien i år fået opbakning fra rigtig mange af Viborgs butikker. Som noget nyt i år har brugerne indsamlet omkring 50-60 sponsorgaver fra Viborgs butikker. Smykker, gavekort, tøj, boligudstyr og andet, der bliver fordelt via lodtrækning til deltagerne i løbet.

Daghus Viborg er aktivits- undervisnings og behandlingstilbud for 190 brugere med en psykiatrisk diagnose, har forberedelserne til årets Søndersøløb været undervejs i adskillige måneder. Især indsamlingen af de mange sponsorgaver har været en stor og spændende opgave. Jens Gylling Holm, Kristine Lundorff, Chalotte Jensen og Charlotte Hansen er fire af de brugere, der for nylig fik til opgave at gå rundt til byens butikker for at spørge, om de handlende havde sponsorgaver, de kunne undvære til formålet. De beretter alle fire om en oplevelse, der var spændende - men også grænseoverskridende.

»Jeg lider af social angst. Første gang, jeg var med inde i en butik, rystede jeg over hele kroppen. Jeg syntes, der var vildt flovt. Men jeg gennemførte. Det var en stor sejr,« fortæller Kristine Lundorff.Læs hele historien i dagens udgave af folkebladet.

10 år med Søndersøløb i psykiatrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce