10.000 kroner er et skulderklap til børnekulturen

Sidste år skød Coding Pirates papegøjen. Arkivfoto:: Morten Dueholm

10.000 kroner er et skulderklap til børnekulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturprinsen efterlyser forslag til, hvem der er værdig til at modtage Viborg Børnekulturpris 2017.

Viborg: Kulturprinsen og kulturprisen er for sjette år i træk to sider af samme sag. I samarbejde med Nordea-fonden uddeler udviklingscentret Kulturprinsen også i år Viborg Børnekulturpris, og frem til den 14. juni kan alle komme med forslag til kandidater.

Sidste år løb Coding Pirates med værdigheden og de 10.000 kroner. Fire teateraktivister og trial-organisatoren Ole Kristensen var med i opløbet. Finalerunden har traditionelt tre emner.

Coding Pirates i Viborg er en del af en landsdækkende organisation. Gruppen af frivillige fædre spiller en stor rolle i arbejdet med at engagere børn og unge i det kreative it-laboratorium.

Nordea-islæt

Som noget nyt udløser Kulturprinsen spændingen midt under Snapsting for Børns afslutningskoncert på Gammeltorv med Sigurd Barrett og Aarhus Jazz Orchestra. Begivenheden finder sted lørdag den 24. juni fra klokken 11.

Prisen kan gå til personer, foreninger, grupper, organisationer - ja, til alle, der har gjort noget ekstra for børns og unges kulturliv. Også folk, der i kraft af deres job skaber børne- og ungdomskultur, kan komme under dommernes vurderende blik, men for dem gælder et krav om, at de gør mere, end jobbeskrivelsen snævert kræver.

Dommerne er Gudrun Bjerregaard, formand for Kulturprinsen, erhvervsfilialdirektør Mette Haahr, Nordea, og chefredaktør Lars Norup, folkebladet. Nordea-fondens "Gode liv-pris" er bygget ind i Viborg Børnekulturpris.

Ved at gå ind på Kulturprinsens hjemmeside kan folk begrunde, hvorfor de lige netop ser den eller dem modtage prisen. Dommerne diskvalificerer kandidater, som kun nær familie har bragt på bane.

10.000 kroner er et skulderklap til børnekulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce