40 års jubilar i Viborg Kommune

Vibeke Ebbesen. Arkivfoto: Morten Pedersen.

40 års jubilar i Viborg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lederen af pleje- og omsorgscentrene Birkegården og Sjørup, Vibeke Ebbesen, bliver fejret den 11. januar 2019 i anledning af sit 40 års jubilæum.

Stoholm/Sjørup: Vibeke Ebbesen kunne den 5. januar se tilbage på 40 års arbejde på ældreområdet - de seneste knap 12 år som leder af Pleje- og omsorgscenter Sjørup og fra 2010 også Birkegården i Stoholm.

Vibeke Ebbesen er oprindeligt uddannet sygehjælper og blev efter endt uddannelse ansat i hjemmeplejen i Sjørup. I 1994 uddannede Vibeke Ebbesen sig til social- og sundhedsassistent med elevtid i den tidligere Fjends Kommune og blev efterfølgende ansat som aftenvagt på Sjørup Ældrecenter, både på centret og i hjemmeplejen.

Frem til 2007 nåede Vibeke Ebbesen også at snuse til vikarjobs på sygehusene og i den amtslige psykiatri ved siden af sin faste stilling, men besluttede, at ældreområdet var og blev hendes hjertebarn med Sjørup som det faste omdrejningspunkt.

Vibeke Ebbesen har taget en række efteruddannelsesforløb i løbet af sit arbejdsliv, blandt andet en diplomuddannelse i ledelse og en uddannelse i coaching.

Vibeke Ebbesen bor i området nær ved Sjørup og Birkegården, hvor hun, indtil sidste år sammen med sin nu afdøde mand, boede på en større landejendom.

Sammen har de to børn, der begge er fløjet fra reden. Vibeke Ebbesen er et stort naturmenneske, og fritiden bruges derfor på gåture og oplevelser i naturen.

40 års jubilar i Viborg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce