45 år i samme firma

Tage Kristensen har i morgen været ansdat 45 år i VVS-firmaet Lars og Jørgen Kristensen i Viborg. Foto: Jens Ingolf Nørgaard

45 år i samme firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tage Kristensen fra Højslev fejrer i morgen 45-års jubilæum i VVS-firma i Viborg.

I morgen, fredag den 1. november, har Tage Kristensen, der privat bor i Højslev Kirkeby ved Skive, arbejdet i 45 år hos VVS-firmaet Lars og Jørgen Kristensen, Tagtækkervej 23, Viborg.

Tage Kristensen har boet i Højslev K. det meste af sin tilværelse. Efter skoletiden arbejdede han som ung ved landbruget.

»Den 1. november 1968 kom jeg i lære hos Jørgen Kristensen VVS, som var startet op tidligere samme år. Jeg blev udlært og har arbejdet i firmaet lige siden med alt forefaldende VVS arbejde. De sidste mange år har jeg næsten udelukkende haft arbejde hos Boligselskabet Sct. Jørgen, hvor jeg for det meste udfører reparationer og udskiftning af radiatorer, toiletter og håndvaske i afdelingerne her i Viborg samt en del i Løgstrup og Kølvrå. Det er de ting viceværterne ikke selv kan klare, som jeg tager mig af,« fortæller Tage Kristensen.

Jubilaren lægger ikke skjul på, at han er meget glad for sit arbejde hver eneste dag.

»Det er en stor tilfredsstillelse at møde glade beboere, der værdsætter at tingene fungerer. Det er ingen hemmelighed, at jeg på firmaets vegne sætter en ære i at udføre et stykke kvalitetshåndværk. Man kan godt sige, at mit arbejde også er min hobby, og bliver der ringet efter mig efter arbejdstid eller i weekenden møder jeg frem så hurtigt, det kan lade sig gøre rent praktisk, for beboerne skal jo ikke mangle vand og varme,« som han udtrykker det.

Tage Kristensen har en veninde i Tørring og to døtre i København og på Island, hvor der også er et barnebarn. Fritiden går fint med at aflægge besøg hos familien, mens han tidligere i en årrække har været træner for fodboldpigerne i Højslev K.

Rent arbejdsmæssigt håber han på et godt helbred i mange år endnu, så der fortsat er styr på VVS-forsyningerne i de mange lejeboliger i boligselskabet.

Der er reception i morgen fredag på Tagtækkervej fra middag og til hen på eftermiddagen.

45 år i samme firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce