Årsløn på 1,5 millioner kroner: Hvem skal være ny regionsdirektør?

Afløseren for Jacob Stengaard Madsen skal nu findes.

Årsløn på 1,5 millioner kroner: Hvem skal være ny regionsdirektør?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Region Midtjylland indleder nu jagten efter en ny regionsdirektør. Brikkerne er ved at falde på plads efter flere måneders ballade.

Viborg: Har du en regionsdirektør i maven?

Er det tilfældet, skal du, inden du søger det nu ledige job i Region Midtjylland, stille dig selv dette spørgsmål:

"Kan du agere i spændet mellem det administrative og politiske niveau?"

Spørgsmålet indleder det jobopslag, som Region Midtjylland netop har sendt ud, og det er måske ikke tilfældigt, at der netop indledes med, at potentielle ansøgere stiller sig selv dette, for de seneste måneders begivenheder i regionen har afsløret, at hvis samspillet mellem politisk og administrativ ledelse ikke rammer præcist de samme strenge, så går det galt.

En kort opsummering. Region Midtjylland skulle spare et svimlende antal millioner på sygehusene. Sygehuset i Viborg blev dolket i de første forslag, hvilket i sagens natur medførte heftige lokale protester. Også ledelsen på Viborg Sygehus bemærkede, at der måske var andre veje, man kunne vælge.

Mere ballade. Blandt andet en fyring af topledelsen i Viborg i skikkelse af hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen og chefsygeplejerske Tove Kristensen.

1,5 millioner

Mere ballade. Medarbejderne i regionen udvandrede fra et møde i hovedsamarbejdsudvalget. De var utrygge og ønskede vished for, at alle medarbejdere i regionen har ytringsfrihed.

Mere ballade. Den foreløbige ende på historien blev, at der mellem regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen og Region Midtjylland blev indgået en aftale om fratrædelse af førstnævnte.

Farvel til Jacob, og god dag til?

Ja, det er spørgsmålet.

Nu er stillingen i hvert fald slået op. Den beklædes for nuværende af konstitueret regionsdirektør Christian Boel.

Den kommende direktør kan se frem til en årsløn i omegnen af 1,5 millioner kroner. Regionen er desuden åben over for at indgå en kontrakt på "individuelle vilkår" med den nye direktør. Sker det, kan lønningsposen blive noget tungere.

Årsløn på 1,5 millioner kroner: Hvem skal være ny regionsdirektør?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce