Ægtepar vil bygge nyt sundhedshus

Sundhedshuset, som Skala Arkitekter umiddelbart har illustreret det.

Ægtepar vil bygge nyt sundhedshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banebyen skal have et såkaldt sundhedshus, hvor læger, fitnesscentre, behandlere kan have hjemme. Det er i hvert fald planen hos ægteparret bag GD Ejendomme.

Viborg: Står det til Jens og Marie Helene Jakobsen, der ejer GD Ejendomme, som er en af de store grundejere i banebyen, så skal der inden for de kommende år bygges et stort sundhedshus med plads til behandlere, klinikker, fitnesscentre, genoptræning og lignende.

Det fortæller Jens Jakobsen, der er direktør i selskabet, der ejer den store Gardit-grund. Her skal selskabet som tidligere omtalt i folkebladet også bygge i omegnen af 45 boliger. Et byggeri, man tager hul på i år.

- Vi har fået flere henvendelser fra brugere og lejere, der kunne have en interesse i at placere sig i banebyen. Det er et godt område med god beliggenhed, og ikke mindst har vi muligheden for at bygge nyt, hvilket mange ser som en fordel. Jeg fornemmer et behov for nogle mere tidssvarende faciliteter. Der er skrappe krav til sundhedsbranchen, også hvad angår plads og faciliteter, siger Jens Jakobsen.

Lidt utraditionelt har han og hustruen valgt at tromme sammen til et møde torsdag den 22. februar klokken 17 i Wilbek Lounge, Vibocold Arena. Her håber GD Ejendomme at se mulige lejere for at mærke interessen og få klarlagt behovet til det kommende byggeri.

Her ses en tegning af Gardit-grunden, der  omkranses af Middagshøjvej, Erik Glippings Vej og den nuværende Absalonsvej.
Her ses en tegning af Gardit-grunden, der omkranses af Middagshøjvej, Erik Glippings Vej og den nuværende Absalonsvej.

Rød tråd

Sundhedshuset skal ligge i det, der beskrives som Erik Ejegod-området med henvisning til den konge, hvis mindesten står på toppen af Borgvold. Det er i det sydlige hjørne af Gardit-grunden, hvor Erik Glippingsvej møder Vilhelm Ehlerts Alle, som kommunens folk anlægger for tiden.

Mindre end en kilometer derfra ligger det forholdsvist nye Sundhedscenter, som Boka Group har bygget, og hvor blandt andet kommunen har til huse. Jens Jakobsen er dog sikker på, at der er basis for et lignende tilbud på denne side af jernbanen:

- Jeg tror egentlig bare, at det her er et supplement og ikke en konkurrent. Der er næppe uanet plads i Toldboden, siger direktøren, som henviser til, at det nye store plejehjem, Banebo, ligger få hundrede meter fra sundhedshuset, hvilket godt kan være relevant.

Endnu er der ikke skrevet under på kontrakter, men Jens Jakobsen er overbevist om, at sundhedshuset bliver en realitet:

- Vi vil gerne have så mange med om bord så tidligt som muligt, og derfor har vi besluttet os at holde det her informationsmøde. Det er måske et lidt usædvanligt træk, men vi vil gerne på forhånd kende brugernes behov, så vi har noget at bygge efter. Det er en fordel ikke bare at bygge, som vi tror, at det skal være. En tidlig forventningsafstemning vil være til gavn for alle parter.

Jens Jakobsen har, når han har fortalt om GD Ejendommes kommende boligbyggeri, slået sig meget op på, at området skal være spændende og præget af "god arkitektur". Derfor har man også i dette projekt allieret sig med Skala Arkitekter, som ligeledes har tegnet de boliger, man bygger på grunden længere mod nordøst.

- Vi vil bygge i samme tråd som boligerne, så området kommer til at hænge sammen, siger Jens Jakobsen.

Ønsker man at deltage i informationsmødet, skal man skrive til info@gdejendomme.dk.

Ægtepar vil bygge nyt sundhedshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce