Aalborg Universitet rykker til Viborg

Lars Krull forventer, at der på Viborgegnen er brug og behov for en HD-uddannelse.

Aalborg Universitet rykker til Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra efteråret bliver det muligt at tage anden del af HD-studiet i Viborg. Aalborg Universitet står for undervisningen.

Viborg: Med cirka 800 videregående uddannelser er der nok at vælge imellem, når man ønsker at gøre sig klogere, men det er kun ganske få af denne syndflod af tilbud, der er 100 år.

Det er HD-uddannelsen (erhvervsøkonomisk diplomuddannelse), og fra efteråret bliver det muligt at tage anden del af denne uddannelse i Viborg.

Aalborg Universitet står bag tilbuddet, der kommer til byen på opfordring af Viborg Kommune og Viborgegnens Erhvervsråd.

- Vi vil jo gerne have flere uddannelser til byen, og HD-uddannelsen passer godt ind i vores strategier, siger Henrik Hansen, direktør i Viborgegnens Erhvervsråd.

Hele dage

HD-uddannelsen tager man typisk ved at møde op et antal aftener hver uge, men Aalborg Universitet griber det anderledes an. Her finder undervisningen sted hele dage fra 9-18 - cirka en dag hver tredje uge i løbet af et semester.

- Denne måde at tilrettelægge uddannelsen på har vi haft stor succes med. Det virker for mange mere overskueligt, at man ikke skal væk hjemmefra to aftner hver uge. Vi kan komprimere undervisningen, siger seniorrådgiver ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet Lars Krull.

HD har mange studieretninger, men den, som i første omgang bliver tilbudt i Viborg, handler om organisation og ledelse.

- Det har vi valgt, fordi den retter sig bredt mod mange, der måske har været i arbejde i flere år, men nu ønsker at fremme karrieren ved at dygtiggøre sig inden for ledelse, siger Lars Krull.

Der har allerede været afholdt ét informationsmøde, og et nyt er fastlagt til den 13. maj klokken 17 i BDO Lounge.

- Det første møde havde en fin tilslutning, og jeg er sikker på, at vi til efteråret har studerende nok til, at vi kan komme i gang, siger Lars Krull.

Aalborg Universitet rykker til Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce