Affaldschef fratrådt hos Revas

Affaldschef Poul Møller er ret pludselig fratrådt sin chefstilling hos Revas - angiveligt på grund af "drøftelser om arbejdsmiljømæssige forhold". Arkivfoto: Morten Dueholm

Affaldschef fratrådt hos Revas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 11 år som affaldschef og 27 år hos affaldsselskabet Revas er Poul Møller stoppet efter "drøftelser om arbejdsmiljømæssige forhold".

Viborg: I mange år har Poul Møller nærmest været synonym med det kommunale affaldsselskab Revas.

Men nu har affaldschefen siden kommunesammenlægningen til den nye Viborg Kommune i 2007 sagt op. Officielt fratræder han sin stilling med udgangen af januar, men reelt er han stoppet.

Niels Eriksen, chef for Viborg Kommunes byggeri- og miljøafdeling, er udnævnt til midlertidig chef for Revas.

Han oplyser, at Poul Møller har sagt sin stilling op "efter lidt intern snak og som resultat af drøftelser om arbejdsmiljømæssige forhold".

Niels Eriksen ønsker ikke at uddybe formuleringen "arbejdsmiljømæssige forhold" eller i det hele taget uddybe sagen yderligere.

Det er ikke lykkedes at træffe Poul Møller for en kommentar til, hvorfor han er stoppet efter 27 1/2 år i Revas, heraf altså 11 som chef - og forinden andre 11 år som stedfortræder for den tidligere direktør, Bjarne B. Jensen.

Tidligere militærmand

Viborgenseren Poul Møllers karriere i affaldsselskabet Revas, som indtil seneste kommunalreform var ejet i fællesskab af seks lokale kommuner, begyndte i sommeren 1990. Da var han midt i 20'erne.

Forinden havde han blandt andet været konstabel ved Prinsens Livregiment i Viborg, før han tog først en kontoruddannelse i militæret og senere - i det civile - som teknisk assistent.

I tiden som affaldschef ved Viborg Kommune har han desuden taget en masteruddannelse i teknisk miljøledelse.

Revas har cirka 40 medarbejdere. Indtil videre bliver stillingen som affaldschef ikke slået op, oplyser Niels Eriksen.

Han begrunder det blandt andet med, at affaldsselskabet med en række nøglemedarbejdere i spidsen lige nu vil koncentrere sig om at gennemføre nogle store ændringer i blandt andet sortering og indsamling af dagrenovation.

Affaldschef fratrådt hos Revas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce