Alene i den jyske "vildmark"

Snup en overnatning i det fri, ganske gratis. PR-foto

Alene i den jyske "vildmark"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke allemandsret i Danmark, men mange steder er der fri teltning, hvor man kan overnatte gratis og uforstyrret.

Viborg: En sommerferie med oplevelser kan bl.a. være overnatning i telt, og på udvalgte steder i Danmark må man gerne stille sit telt op i den fri natur. Fri teltning giver mulighed for at afprøve den helt primitive camping uden andre faciliteter end naturens, og dem man har med. Samtidig behøver det ikke at koste en krone.

I Viborg Kommune er der fri teltning i Viborg Plantage, Vindum Skov, Hjermind Skov, Sjørup Skov, Havredal Plantage, Alheden Skov og Ulvedal Plantage. I alt er der cirka 200 områder med fri teltning i Danmark.

- Fri teltning giver mulighed for at være helt tæt på naturen - ofte helt uden, at der er andre mennesker i nærheden. Mulighederne for at få en dejlig friluftsoplevelse i nattetimerne er mange, og hvis du har styr på mulighederne kan du få mere ud af sommeren, siger Jan Ejlsted, der er direktør i Friluftsrådet.

Det er en helt gratis fornøjelse at overnatte i det fri, men for at skåne naturen og dyrelivet i skoven, skal man overholde simple regler bl.a. om ikke at være samme nat mere end en gang, og ikke tænde bål uden for bålpladser.

Alene i den jyske "vildmark"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce