Alternativet kom ikke ind

Stine Isaksen fra Alternativet, der her interviewes til folkebladets live tv-dækning fra valgaftenen, kom ikke ind i byrådet. Foto: Morten Dueholm

Alternativet kom ikke ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med 1020 stemmer blev Alternativet den lille i valgforbundet med SF og Enhedslisten.

Viborg: Alternativet har ikke ligefrem haft den bedste pressedækning i landsmedierne op til kommunalvalget, men det har nu ikke præget den lokale valgkamp, og partiet nåede da også op på i alt 1020 stemmer i Viborg Kommune.

Det var sådan cirka 250 stemmer for lidt til en plads i byrådet, og det ærgrer selvfølgelig spidskandidat Stine Isaksen, men hun er nu alligevel godt tilfreds med resultatet.

- Jeg er da beæret over, at over 1000 mennesker er mødt op i valglokalerne og har stemt på os. Vi er et ungt parti, og vi har ikke været aktive i Viborg så længe, så jeg synes faktisk, det er flot, lød det fra Stine Isaksen, da hun måtte erkende, at det var Enhedslisten, der nød godt af Alternativtes stemmer og ikke omvendt.

- Sådan er det jo med valgforbund, og jeg regner da med, at Flemming Gundersen nu giver en omgang, sagde Stine Isaksen.

 

Mange unge med

Stine Isaksen glædede sig i nederlagets stund over, at Alternativet har fået opbygget en velfungerende lokal partiafdeling, og at ikke mindst rigtig mange unge har sluttet op om arbejdet.

- En hel del af dem har ikke haft stemmeret denne gang, så det tegner lyst for fremtiden, og vi er helt sikkert klar igen om fire år, sagde Stine Isaksen.

Alternativet kom ikke ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce